El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Nuevo mazazo al futuro económico de Ciutadella

arg | 11 Novembre, 2010 23:46

Muy poco le ha durado a Pilar Carbonero su amago de pulso contra el PSM a propósito del Plan Director Sectorial de Equipamientos Comerciales. En el último Pleno del Ayuntamiento de Ciutadella se ha visto como el PSM, una vez más, ha ganado el combate. El interés por conservar la silla ha pesado más que el interés general de Ciutadella y Pilar Carbonero ha hecho prevalecer su interés particular y partidista por encima del bienestar de los ciudadanos.

Todos sabemos que, en términos generales, este Plan Director, recientemente aprobado, dinamita el necesario impulso de la actividad económica y limita la libertad de empresa. De hecho, es un plan restrictivo e intervencionista. Y defiende conceptos totalmente anacrónicos y alejados de la realidad.

Pero, para colmo de males, este Plan Director, en su disposición adicional tercera, cercena las posibilidades comerciales del futuro polígono empresarial de Ciutadella. Se trata de una disposición que únicamente afecta a Ciutadella, pensada exclusivamente para perjudicar y discriminar a Ciutadella y que, por lógica, debería ser eliminada. ¿Cómo es posible que desde el Consell se pretenda perjudicar a un municipio en concreto y nuestra alcaldesa se pliegue ante este despropósito?

Pilar Carbonero, en un arrebato inicial, declaró lo que el PP siempre ha dicho, que el Plan Director de Equipamientos Comerciales perjudica el desarrollo económico de Ciutadella. Carbonero proclamó que se enfrentaría al Consell insular para modificar la perniciosa disposición adicional tercera.

Parecía que nuestra alcaldesa, por fin, se mostraba decidida a defender el interés de los ciutadellencs, sin importarle nada más que el bienestar de nuestros conciudadanos. Sin embargo, pronto se ha dado de bruces con un PSM envalentonado y que le ha impuesto, una vez más, su particular manera de entender las cosas.

Otra ocasión perdida. Carbonero se sigue negando a ejercer de alcaldesa y sus días en la poltrona empiezan su cuenta atrás.

Comentaris

articles d'humor

Toni Gabellí. | 12/11/2010, 07:36

Aquest home és una joia, de cada pic flip més ...

Película de terror

Josema | 12/11/2010, 11:28

Para tí pueden ser artículos de humor, para los que vivimos en Ciutadella lo que está pasando en el Ayuntamiento es de película de terror.
Pilar Carbonero está destrozando la ciudad y nos está condenando al ostracismo.
Ciutadella necesita un cambio ya.

Au idò!

Bep | 12/11/2010, 12:09

1) Estic d'acord en no posar ni permetre ara per ara grans superfícies ni centres comenrcials a Ciutadella.

2) Cada nova gran superfície suposa la desabarició de 4 botigues mitjanes que diversifiquen l'economia i donen feina a un nº similar de persones que la gran superfície.

3) El que si que ha destrossat la ciutat son la colla d'imputats que van governar aquest poble aquesta mateixa legislatura i que es van presentar sota les sigles del PP.

D'acord amb en Camps

Wilson | 12/11/2010, 12:53

Si en Bep s'estima més comprar la llauna de sardines un 30% més cara, és el seu problema. Jo vull poder comprar el més barat possible i amb la màxima varietat. I, per això, estic completament d'acord en que hi hagi grans superfícies.
Per altra banda, lo que són roba i sabates, ho compr per internet. Me surt baratíssim i m'ho duen a casa meva.
Crec que voler limitar lo que és ilimitable és una pèrdua de temps i demostra que els nostres polítics estan molt allunyats de la realitat.

dexau-vos de cuentos

viva la democracia | 12/11/2010, 12:58

na carbonero esperava a na Bea,per fer-li pagar es plats remputs,quina cabrona, ..... no va treura l'expedient den carretero i li fot 10.000 euros de multa a na Bea.......a ca nostra aço es diu una CABRONADA i sa qui la fa una filla de....

Re: Nuevo mazazo al futuro económico de Ciutadella

Bep | 12/11/2010, 22:58

Wilson,

aquesta manera de fer és "menjar per avui i fam per demà".

Reconec que els excessos del capitalisme i les acumulacions/concentracions de "poder" en molt poques mans son dificils de lluitar.

Quan tots els mobles siguin d'Ikea, les bambes de Decathlon i la roba del ZARA l'atur serà d'un 40% i totes les riqueses recauran en 4 persones.

No sé molt bé com pot controlar-se tot plegat.

Avui per avui a les capitals espanyoles molts pocs serveis segueixen sent d'autònoms o petits comerciants. Ni els tallers mecànics, ni els fontaners ni els forns ni res de res de res...

Com acabarà????

Limitar lo ilimitable

Wilson | 13/11/2010, 18:22

De qué serveix, Bep, restringir que s'hi puguin instal·lar comerços als polígons, quan tot ho pots comprar per internet.
No és absurd voler limitar lo que ja no es pot limitar?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb