El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Modificació del PTI, per què no?

arg | 16 Febrer, 2010 16:00

El projecte “non nato” de la bodega de disseny i hotel rural d’alta qualitat a la finca de Torralbenc Vell a Alaior, ha fet saltar totes les alarmes i ha posat de manifest una normativa excessivament restrictiva i una tramitació administrativa complexa i asfixiant, que està espantant inversions foranies i desincentivant la iniciativa privada.

Alguns han volgut convertir el PTI amb una mena de Tables de la Llei, d’origen diví, inamovible, a la qual tots hem de servir, oblidant que han de ser les lleis les que han d’estar al servei dels ciutadans i no a l’inrevés.

Sembla com si alguns hagin optat perquè a Menorca hi hagi una economia de subsistència enfront d’altres que optam per una Menorca de les oportunitats. Les traves administratives estan frenant la inversió privada, estan bloquejant la creació de llocs de feina i estan ofegant l’esperit empresarial. Menorca ja no és atractiva pels inversors que veuen com s’eternitzen els seus projectes dins els calaixos del Consell insular.

Menorca s’està enfonsant davall els nostres peus: es tanquen empreses industrials i comerços, alguns hotels ja no obren a l’estiu, hem perdut més de 400.000 turistes en deu anys,... i la resposta a tot això és la denegació de projectes alternatius, com és aquest cas de la bodega de Torralbenc Vell amb una inversió de 7,5 milions d’euros, o aprovar una moratòria comercial deixant fugir inversions milionàries de Mercadona i Lidl, o no fer res per tenir un transport aeri digne, o unes carreteres en condicions.

En aquests moments, Menorca necessita una altra manera de fer política. Necessitam més valentia i decisió.

És per això que molts consideram que si un projecte, com el de Torralbenc Vell, no està contemplat en el PTI, no és el projecte el que ha de ser denegat sinó que és el PTI el que s’ha de modificar. El PTI ha d’estar al servei dels ciutadans i no els ciutadans al servei del PTI.

Comentaris

Amotinamiento ya

Terry | 16/02/2010, 21:14

Completamente de acuerdo con Camps. Las leyes están para el bienestar de los ciudadanos, no para perjudicarles.
Estamos en manos de una serie de políticos que nada saben de la vida real y que toda la vida han vivido de la sopa boba.
Lo repito. O hay un motín y los sacamos a patadas o nos van a arruinar a todos.

Qualcú podria explicar-ho?

quelet | 16/02/2010, 21:26

Senyor Camps, o qui sigui que pugui contestar-ho: podria explicar quines són ses disposicions des PTI que no deixen dur endavant projectes com es de Torralbenc?

Discusió eterna!!

Wili | 16/02/2010, 21:28

Des de sempre he cregut que Menorca és diferent, i n'estic orgullós d'haver nascut aquí. Tots, i crec que cadascun de voltros sentiu el mateix, des de diferents òptiques, però sentiu el mateix.
La meva reflexió però va més enllà. Que és el que la fa diferent? Aquí hi podriem passar hores debatin les raons individuals i col•lectives, però n’hi hauria 2 que s’utilitzarien amb més freqüència. La bellesa i encant del territori i costums de Menorca (Platges, llocs, camins, poble acollidor, fresc, les Festes patronals, els ports), i la segona es la sensibilització de la societat per mantenir aquests valors que encara no s’han perdut. En aquest punt cal dir que la declaració per la Unesco de la Reserva de la Biosfera i el PTI tenen part de culpa, i val la pena recordar els debats intensíssims que van produir voler urbanitzar Macarella, el Gran Port de Ciutadella de Na Assumpta Vinent, etc.etc.
Ara, utilitzar el PTI com a arma contra la crisi econòmica, que si es canvia serà la solució a la crisi de Menorca, ve a dir molt del qui escriu l’article.

Jo aquí rebuig totalment l’article del Sr. Camps, com també rebuig l’apropiació de la defensa del territori que volen fer els Verds i el PSM, Crec que el PTI no tindria que ésser una norma, s’hauria d’entendre com un estil de vida, un valor afegit a Menorca, i que no s’utilitzi permanentment com a arma política. El PTI no frena el desenvolupament i la riquesa, tampoc es totalment proteccionista, (a jo m’agradaria que ho fos mes), crec que te la messura justa d’una part i l’altre. No es pot tancar els ulls al progrés, al mateix temps no es pot tancar els ulls a les barbaritats que s’han fet a altres llocs, i que també pateixen la mateixa crisi que a Menorca.
Altres motius tenien aquest arquitecte per no desenvolupar es projecta, i ara donau la culpa al PTI, mira en Martin Varzaski (jazztel) igualment va fer les reformes a Binisegarra tot i que va tenir els mateixos problemes.
La Demagògia es una arma barata i destructiva, i amb un discurs pre-electoral com el del PP en aquests moments encara més, és una pena, però que hi hem de fer.

Unos ejemplos

Terry | 16/02/2010, 22:06

Los que tendrían que explicar qué preceptos del PTI incumple el proyecto de la bodega son aquellos que lo han rechazado.
En cualquier caso, para que nos hagamos una idea, este PTI no permite convertir un bouer, por ejemplo, en una vivienda. Prefieren que se derrumbe, antes que se pueda convertir en una vivienda.
O, por ejemplo, tanto que hablamos de turismo ecuestre... no se puede construir, ni siquiera de mandera, un establo en rústico.
Y, por lo que se sabe, ha habido proyectos de agroturismo que han estado más de diez años tramitándose. Y el tal Varzaski, en su última aparición, se quejaba de que su lloc no tenía ni electricidad.
Yo aquí, rechazo totalmente lo que ha dicho Wili. Este tipo de pensamiento es el que nos está llevando al fondo del precipicio.

El "precipicio"

tomillo | 16/02/2010, 22:22

Independientemente de que lo de Torralbenc haya estado desacertado, lo que ha llevado a unos cuantos al "precipicio" han sido precisamente los "motines" para defender corruptelas. El subconsciente te traiciona porque un motín siempre es para defender una mala causa, una causa justa se defiende acaso con rebeliones, revoluciones o actos de desobediencia civil.
Pero tu no te preocupes Terry Camps, que por el precipicio en todo caso ya se caerán otros, tu siempre con un pie en cada lado, retirando el equivocado en el momento oportuno.
De "motines" y de escabullirte sabes un rato. Es la única parte que dominas de la política (con minúsculas). Versión politiquera de Molly Braun, siempre a flote

PTI-PTM

Pericu | 16/02/2010, 22:32

Yo quiero un Plan Territorial como el de Mallorca, en el que haya políticos imputados, irregularidades, chanchullos,... sinceramente es mucho mejor. Pon un PTM en tu isla.

Electricitat

Wili | 17/02/2010, 15:14

El tema esta que el PTI no nega la electricitat a un lloc en concret, sera Gesa o L'empresa que sigui que no ho veu rentable, i s'han de fer plans per electrificar el mon rural. Terry, es el mateix de sempre, feim carreteres, feim camps de golf, feim hotels, inversió, i mes inversió, i al final que? Mallorca que si ho ha permes tot, també te crisi, Eivissa igual, sa Costa de llevant (Valencia, Alicant etc) han rebentat el litoral, mira que n'hi han fet d'inversió allà, però també estan en crisis,

Aqui un retall d'un análisis del CCP que no m'ha costat gens de trobar per internet que diu:

COMUNIDADES AUTÓNOMAS Y PROVINCIAS:
El desempleo durante el mes de diciembre se incrementó en todas las
Comunidades Autónomas con la excepción de Canarias donde disminuyó con
3 desempleados menos. Entre los mayores incrementos, destacar los de la
Comunidad Valenciana y Castilla-La Mancha con 7.707 y 6.467 nuevos
parados.
Fuente: INEM

Com veus, sa solución no es invertir sense control, crec que Menorca te un punt afegit que ara per ara esta intacta, Açò no vol dir que estigui en contra del progrés ni molt manco, però crec que no s’ha de deixar fer qualsevol cosa baix l’excusa que açò servirà per reduir la crisi.

les grans inversions com excusa per la corrupció

anem a pams | 17/02/2010, 17:02

En Toni Camps vol un PTI com el que va aprovar el PP a Mallorca. on va donar el Govern a UM que governava totes les àrees del Consell de Mallorca amb 3 consellers electes de 33 que té la institució (i després critiquen el pacte al Consell de Menorca) i el PP tot el Govern Balear. Si posen Pla Territorial de Mallorca a la viquipedia hi trobaran:
Cas Pla Territorial de Mallorca
De Viquipèdia
El Cas Pla Territorial de Mallorca és un presumpte cas de corrupció succeït a Mallorca durant la legislatura 2003-2007 en què el PP de les Illes Balears governava al Govern de les Illes Balears i UM al Consell de Mallorca.
El 12 de desembre de 2007, la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Balears denuncià als jutjats d'instrucció de Palma la comissió dels presumptes delictes de prevaricació i urbanístics en el procés de gestació i aprovació del Pla Territorial de Mallorca, que el 2004, donà peu a la requalificació de mil hectàrees en cinc municipis de Mallorca. En aquell moment, l'escrit del fiscal no acusava cap polític ni cap promotor en concret.[1]
L'abril de 2008, la mateixa fiscalia va interposar una querella criminal per tres presumptes delictes: tràfic d'influències, ús d'informació privilegiada i prevaricació. El jutge Miquel Florit va acceptar la querella i va decidir començar amb la ronda de compareixences.[2]
Se sospita que alguns polítics mallorquins podrien haver utilitzat la informació de la qual disposaven abans que s'aprovàs el Pla Territorial de Mallorca per oferir bons negocis a un grup de privilegiats empresaris de la construcció, entre els quals es trobarien Mateu Sastre, del grup Ibercon; Vicenç Grande, del grup Drac; i Fausto Ferrero, del Grup Fer.
Els polítics pressumptament implicats en aquest cas són Bartomeu Vicens (UM), en aquells moments conseller de Territori del Consell de Mallorca i Jaume Font (PPB), en aquells moments conseller de Medi Ambient del Govern Balear.
El cas està en instrucció per part del jutge Miquel Florit del Jutjat d'instrucció número 1 de Palma.
De moment aquestes sospites al de Menorca no hi són. El de Menorca el PP i alguns propietaris l'han portat al Contenciós administratiu i el Cime ha guanya en tots el casos, l'últim el de Pau Lluch batlle deslleial al seu equip, amb el PP del Brondo i n'Avel·li i en Llorenç Casasnovas.

Arguments curiosos

Antoni Camps | 17/02/2010, 20:24

És ben curiós veure de quina manera fan alguns els seus silogismes. Qui no vol el PTI actual, vol el de Mallorca. I qui no vol el PTI actual, vol la corrupció.
Qui no vol el PTI actual, vol construir com ho han fet a València.
És curiós, molt curiós, veure els arguments que alguns utilitzen per justificar la paralització de Menorca, l'intervencionisme asfixiant i la pèrdua d'inversions.
Menorca ha de tenir el seu propi PTI adaptat a les seves necessitats. I ningú vol que es construexin més urbanitzacions, ni més hotels, ni més res. El que volem és aprofitar el que ja tenim i donar-li contingut i valor afegit.
Tot lo altre és voler desviar el tema i treure pilotes fora.

idò amb que els canviaries?

Wili | 17/02/2010, 20:46

Si, digueu-ho ben fort!! En que canviaríeu el PTI. El PTI no defineix uns usos tant sols, defineix unes zones on fer hotels, defineix zones de protecció, defineix quin sostre pot tenir Menorca, que es quasi el doble del que tenim ara, on el es fre a la inversió?, El PTI com a norma tindrà les seves mancances i les seves virtuts, però si es busquen projectes i els adaptes, perfectament encaixen en el PTI, lo que no encaixa es: presentam un projecta a lo bestia i que el PTI s'encaixi al projecta, per açò val mes no canviar el PTI El teu argument es molt pobre Toni, Digam una sola prohibició del PTI al projecta de Torralbenc Vell.
Si la pots cercar estona, que si hi es, no crec que t’hagis molestat mai a buscar-la al PTI, es més fàcil criticar-lo com a estratègia política que assumir-lo com una eina de futur.

Derogación del PTI ya

Terry | 17/02/2010, 21:32

El proyecto de Torralbenc no era un proyecto a lo bestia. Era un proyecto muy mesurado, armónico con el paisaje y muy respetuoso con el medio ambiente. Si un proyecto así no cabe en el PTI, lo que tienen que hacer es derogar el PTI.
Y ya lo dije antes, ¿por qué el PTI prohibe instalar un establo, ni siquiera de madera, ni desmontable, en rústico? Y después direis que queremos turismo ecuestre!!! ¿Por qué el PTI no permite convertir un bouer en una vivienda, prefiriendo que éste se derrumbe?
Las restricciones del PTI en rústico son impresentables. Y, por supuesto, se tiene que modificar o derogar.

A terry

Wili | 17/02/2010, 22:58

Encara ningú ha dit que és el que no permet el PTI en aquest projecta. Ja esta bé!!!

i per contestar a lo del bouer, simplement el PTI esta fet per açò ,per no fer vivendes per qualsevol excusa, perque ara es un bouer, després serà una estable, després serà una altre cosa. I aqui te puc donar una part de raó, però prefereix un PTI mes selectiu que no un PTI permisiu, perque per tenir un PTI com un calaix de sastre que ho permet tot, val mes no tenir-ne cap.

Derogación del PTI ya

Terry | 17/02/2010, 23:04

Pero Wili, cuando hablamos de utilizar los bouers de las fincas que ya no tienen explotación agraria, hablamos de hacerlo sin aumentar volumen, sin hacerlos más grandes... simplemente aprovechando su estructura para que con el tiempo no se vengan abajo. Si se prohibe esto, el PTI no es que sea restrictivo, es una auténtica aberración.
Derogación del PTI ya!!!!

Tornam allà mateix

Wili | 17/02/2010, 23:15

Si no hi ha explotació ramadera, perque es vol recuperar un bouer? Per posar-hi vacas de nou, no ho crec. per posar-hi un cavall, tampoc ho crec, per matenir el paissatge, tampoc ho crec. El PTI, si no ho tenc entes malament te deixa recontruir un bouer es ruines, o en mal estat, però li has de donar un nou us, quin? Una bodega de vins per exemple. Lo que no permet es usos residencials sense regular o com a 2ª residencia, prou problemes son els hortals ilegals i ara hi tenim que afegir els bouers. No se si me expressat prou bé, resumeix.
El PTI si deixa fer millores a llocs, per suposat. Lo que no deixa fer es que siguin d'us residencial sense ordenació, perque projectes d'agroturisme sen fan i sen deixen fer.

Absurdo

Terry | 18/02/2010, 09:37

Esto es la Rusia stalinista. En mi casa no puedo hacer lo que quiero. Tengo que hacer lo que dice el PTI o la Tuni o el Marc Pons.
Esto es intervencionisto puro y duro.
Pues que se caiga el bouer. ¿Por qué he de hacer una bodega, sino quiero hacer vinos? ¿Por qué he de convertirlo en establo si no tengo caballos?
Pues nada que se caiga. Que se arruine todo.

O tot o res!!!

Wili | 18/02/2010, 15:02

Terry, es el teu slogan, O TOT O RES!!!, i açò no es així, tàgradi o no, no es així

disparates

indocumentado | 19/02/2010, 14:06

En este maldito pais nunca se ha podido hacer lo que un ha querido; sino lo que la iglesia católica ha permitido.

Bajo el dominio del incienso y los cirios que, por cierto, ya se oyen crepitar en este preludio de los carnavales eclesiásticos que constituye la cuaresma.

Siempre disparatando Terry.

Un saludo a todos

Lo que dice la Iglesia

Terry | 19/02/2010, 15:48

Menudo mentecato.
Si sólo se hiciera en España lo que la Iglesia permite, entonces no habría abortos, no habría matrimonio entre maricones, no habría pobres, no habría robos, no habría asesinatos, etc. etc.
Precisamente hay todo esto porque la gente hace lo que le rota y no lo que dice la Iglesia.

aTerrydos

Iglesias | 19/02/2010, 18:42

Pues la iglesia hace muy bien en no permitir segun que tipo de matrimonios.Deben estar avergonzados de la pluuuuuuuma de algunos de sus curillas.

PTI y Maricones

El mas Gay de los Gays del mundo GAY | 25/02/2010, 18:07

[Si sólo se hiciera en España lo que la Iglesia permite, entonces no habría abortos, no habría matrimonio entre maricones, no habría pobres, no habría robos, no habría asesinatos, etc. etc]

Cudado con los gays... a la que te despistas te desollan sin compasion... Hagamonos beatos todos y la iglesia repartira su capital acabando con la pobreza...

¿no es asi, Terry?

Y hablando del PTI, Nadie da propuestas para hecerlo más seguro frente el hambre capitalista de los politicos corruptos, se ve de lejos lo que pretenden: Abrir los ventanales del PTI para que entren rapaces y carroñeros, y se alimenten de nuestros impuestos.

pd: No soy Gay; pero de serlo me ofenderia bastante oir la palabra "maricon" de un personage que tan intelectual pretende ser (hoy ha demostrado lo contrario).

¿Intelectual el terry? jua jua jua

Danielito | 25/02/2010, 21:04

Pero si apenas sabe pergeñar una redacción de secundaria, y en el programa de Sobera, sólo hubiera respondido las dos primeras preguntas.
Manda huevos!

Maricón

Terry | 25/02/2010, 21:52

No soy ningún intelectual, he llegado a bachillerato, que no es poco.
En cualquier caso, la palabra maricón es, al menos, una palabra española. Lo de gay es un anglicismo cursi que se debería evitar.
Hay grupos de maricones que están reivindicando la palabra maricón.
No es ningún insulto. Es una palabra para definir las personas que manifiestan la desviación sexual de sentrse atraídos por personas del mismo sexo. Y nada más.
Yo defiendo el término maricón y estoy totalmente en contra de la palabra gay.
Hay que defender lo español. Ya está bien de mariconadas.

Todo es muy extraño

Librepensador | 25/02/2010, 23:36

Han pasado varios días después de la publicación de la noticia de la imputación de Barceló y Pons y Terry no ha comentado nada al respecto. No entiendo nada. Debe de tratarse de algún fenómeno de poltergeist. Supongo.

Terry no es gay, es ...

El mas Gay | 26/02/2010, 13:14

Terry, ¿acaso no has dicho maricón a nadie sin que lo sea para insultarlo? Creo que todos lo hemos visto, ademas en español puedes decir homosexual. Ah, y al decir "ya esta bien de mariconadas" Creo que usas el palabro de modo despectivo, otra vez...

la RAE

el de antes | 26/02/2010, 13:21

gay.

1. adj. Perteneciente o relativo a la homosexualidad.

2. m. Hombre homosexual.

Si la RAE lo acepta, ¿porque se deberia evitar?

maricón.

1. m. vulg. marica (‖ hombre afeminado). U. t. c. adj.

2. m. vulg. sodomita (‖ hombre que comete sodomía).

3. m. U. c. insulto grosero con su significado preciso o sin él.

Despectivo, vulgarismo e insulto... ¿asi hablas Terry?

I tant extrany

Jordi | 26/02/2010, 13:21

Imputats per fer complir la legalitat en rústic quant es van trobar davant els seus nasos amb una planta industrial i varies naus que no tenien permís.
Denúncies del GOG i del SEPRONA els van obligar a actuar. La prevaricació hagués estat que s'haguesin quedat de braços creuats després de rebre les denúncies.

Dejarse de mariconadas y anglicismos

otro | 26/02/2010, 13:29

Tiene razón el de antes.
Conste que yo invito a dejarse de mariconadas, en la tercera acepción citada, es decir a dejarse de insultos groseros con su significado preciso o sin el.
En español la palabra sin connotaciones vejatorias es homosexualidad.

Maricón, homosexual...gay

Danielito | 26/02/2010, 18:04

Es cierto que el palabro homosexual no tiene connotaciones vejatorias, pero sí clínicas, que hasta no hace mucho, venía a ser lo mismo. Aparte es una palabra larga que a muchos cuesta pronunciar y no muy grata al idioma español, que gusta de palabras cortas y las menos posibles para expresarse.
Creo que gay, por mucho que sea un anglicismo, es la más afortunada y más en boga.
Un idioma no pierde nada por tener préstamos léxicos de otro, eso sí, mientras no pasen de una cierta cantidad que lo desvirtuen, claro está.

Maricón

Danielito | 26/02/2010, 18:18

Del palabro maricón ya no debería hacer falta ni hablar.
Ni consultar a la RAE para saber su significado. Basta con contemplar con atención a quienes lo pronuncian para darse cuenta de su significado y especialmente, de la catadura moral de baja estofa de quienes lo escupen.

Los grupos de maricones que reivindican la palabra maricón

Danielito | 26/02/2010, 22:25

Todo el mundo sabe quienes son.
Ni en pro ni en contra, sencillamente, son quienes son, que no son todos.
En pro, que asumiendo el palabrejo, desarman al contrincante.
En contra, que si los carnavales se prolongan, cansan, como todo.

JODER CON LA MUNAR

Pescador | 27/02/2010, 04:57

Hace un siglo que no entraba por aquí. Me levanto y el viento parece encalmado, leve brisa suroeste que no coincide con el parte.
Miro el Menorcadiario y me hago un café antes de salir a pescar.
Joder con la Munar.
Joder con el PP y con Matas.
Pero sobre todo joder con UM.
Como para que tengan sus adeptos como el que hay por aquí. El gran adepto Camps que hasta se da de besazos (castos eso sí)con la gran tránsfuga. ¿Y con esos había que contar?
Verguenza ajena.
Que asco.
Pero es normal que fueran al partido gemelo de la Munar.
Al fin y al cabo la cabra tira al monte.
Panda de cantimpalos

Romero

Romero | 27/02/2010, 10:16

¿A qué esperan los fiscales para investigar a SBT (concesionaria de los informativos de IB3), Cent i Ment, y las demás empresas de Jacinto Farrús.? ¿A que espera el Govern para deshacerse del sospechado Antoni Martorell, dierctor de IB3?
Copiado de El Mundo.Voy a ver si en Menorcadiario,paraiso de la libertad,me dejan colgarlo....

Romero

Romero | 27/02/2010, 10:23

Al final se nos va la Princesa Munar.Y se va porque uno de los suyos la acusa.Ya lo dice el refran,cria cuervos y te sacaran los ojos.Uno no sabe si la acusacion es un ataque repentino de civismo por parte de los imputados,o un simple canguelo ante la posibilidad de pasar una buena temporada entre rejas.Y si yo,un simple mandado he d eir a la carcel,por que razon no va a ir tambien la que mandaba...
Y ya veremos que risa cuando en Menorca tambien empiece la gente a tener ataques de canguelo...

Romero

Romero | 27/02/2010, 10:27

Todas las palabras que definen la homosexualidad son correctas,pero es cierto que algunas tienen connotaciones mas despectivas que otras.Lo contaba una vez Boris Izaguirre,conocido apologo de la mariposoneria.El en su pais era un afamado guionista de telenovelas,y años atras,se ve que una amiga suya era ministra de cultura y le dijo.Boris,vete a España,alla seras un gay con categoria,y aqui siempre seras un maricon de mierda.Evidentemente,tanto alla como aca,el sigue siendo el mismo,palabras aparte.

Un par de cosas

Terry | 27/02/2010, 11:25

Ya era hora que se fuera Munar de la poltrona de presidenta del Partlament. Era un escarnio público el mantener a esta individua en el segundo puesto de mayor importancia de Baleares.
Ya era hora que se descubriera lo que UM es, una sociedad que utilizaba la política para sus fines privados.
Ahora sólo queda que se convoquen elecciones anticipadas.
Y cómo algunos haceis referencias a las imputaciones de Marc Pons y Joana Barceló... pues sólo digo que espero que el PSOE actúe de la misma manera que con los imputados de los otros partidos. Nada más. ¿O es que hay imputados de primera y de segunda?

imputats

Quelet | 27/02/2010, 14:26

No és que hi hagi imputats de primera o de segona, estimat Toni, sinó que és molt diferent estar imputat per embutxacar-se, pressuntament, cinquanta milions d'un pavelló que no serveix per res, que estar-ho per aplicar correctament sa llei, tal i com ja ha confirmat es tribunal superior de justícia en sentència ferma.

Aquests dos mos agradaran més o manco, però de moment ningí s'atreveix a dir que s´han embutxacat un duro.

Ja decidirà es jutge si havien de cumplir sa llei, tal i com diu es Superior de Justícia que han fet, o si havíen de fer ets ulls grossos, que és el que sembla demanar es de sa fàbrica de blocs.

Los imputados

Terry | 27/02/2010, 17:03

Si el juez ha admitido a trámite y ha imputado por prevaricación a Juana Barceló y Marc Pons es porque el juez ve alguna cosa que requiere, como mínimo una explicación.
Es cierto que no están imputados por corrupción, pero es falso que estén imputados por aplicar la ley. Como comprenderás, no se imputa a nadie por aplicar la ley.
Están imputados precisamente por no tratar por igual a todos los administrados y perseguir a un ciudadano. Y están imputados, precisamente por no aplicar "presuntamente" la ley.
Y están imputados. Igual de imputados que el presidente del Consell insular de Ibiza, o el diputado José Juan Cardona, por poner algunos ejemplos.
Y no. No hay imputados de primera y de segunda.
También es una corruptela el aplicar la ley según les viene en gana y según a quien.

Pasión por los infractores

otro mas | 27/02/2010, 18:14

Es lo que tiene Terry. "¿Perseguir a un ciudadano?" Ja, ja, ja. No perseguir un mogollón de infracciones muy gordas denunciadas por el Gob, Seprona...Defendidas por Wenqui, que defendía todo lo malhecho.
Lo que no podían hacer era quedarse de brazos cruzados y prevaricar.

Aplicar la llei = persecució

Quelet | 27/02/2010, 18:23

Així que s´ha actuat correctament pel que fa a sa fàbrica de blocs. És açò el que vols dir, no? Per tant, ón és sa persecució?

Per contra, dius que els han imputat per no haver aplicat sa llei, pressuntament, contra altres. Contra qui no l'han aplicada? Jo ho desconec. Que ho saps, tú? Hi ha hagut denúncies?

Están imputados por prevaricación

Terry | 27/02/2010, 19:52

Valeriano habrá cometido mil infracciones. No lo sé. Pero, aunque os pese, un juez ha imputado por prevaricación a Joana Barceló y Marc Pons.
ESTÁN IMPUTADOS POR PREVARICACIÓN.
Y si están imputados, es porque el juez ha visto algo, sinó no los hubiera imputado.
Y todas estas preguntas que haceis, se las podeis hacer a los imputados el día del juicio.

Tranquil, no tens per què saber-ho tot.

Quelet | 27/02/2010, 20:00

Tranquil, Toni, no et posis així. Si no ho saps no passa res. Com que creia que sabies por on anaven es tirs...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb