El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Bon Nadal a tothom!

arg | 24 Desembre, 2017 15:08

Avui celebram Nadal, celebram es dia que va néixer Jesús, aquell que els profetes ja anunciaven centenars d’anys abans, i que havia de venir a salvar a tota sa humanitat.

Certament, es naixement de Jesús ha estat, sense cap tipus de dubte, s’esdeveniment històric més important i segurament es de major transcendència en tota sa història de sa humanitat.

Va venir, no per vèncer a ningú sinó per convèncer-nos a tots de que Déu mos estima de manera il•limitada, de que tots som germans i mos hem d’estimar mútuament i de que hem de canviar molts des nostros comportaments i actituds que no concorden amb allò que Déu vol.

Va venir per obrir ses portes del cel, per esclafar sa supèrbia i exalçar sa humilitat. Va venir per destruir s’enveja i enaltir sa solidaritat, a enterrar s’egoïsme per fomentar sa caritat vers ets altres. Va recriminar sa luxúria, per magnificar sa puresa.

Seria bo que, en aquests dies de ses festes de Nadal, reflexionessim amb aquest missatge de Jesús. Hem de pensar amb allò que no feim prou bé, que no funciona i intentem canviar-ho. De vegades serà ajudar més a casa, somriure quan no tenim ganes, ser atents amb es que mos rodegen, prestar més atenció als nostres fills...

Tant de bo, cada dia fos Nadal a ses nostres cases i en es nostres cors.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb