El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Ciutadella, “ciudad sin ley”

arg | 16 Agost, 2016 19:12

Aquest passat dilluns, dia 15 d’agost, es Diari Menorca es feia ressò d’algunes notícies i d’algunes cartes des lectors que deixaven en evidència sa deficient gestió de s’actual govern tripartit d’esquerres a s’Ajuntament de Ciutadella.

Una primera notícia era sa denúncia que feia es Partit Popular pes fet de que Es Pla de Sant Joan, dia sí i dia també, es convertia en una discoteca a l’aire lliure, on sa música a gran volum, s’alcohol i ses baralles s’hi fan presents de forma sistemàtica, davant sa desesperació des veïns i des locals d’oci. Curiosament, sa resposta de s’Ajuntament davant aquesta situació és sa de s’estruç, cap davall sa terra i a esperar que es temporal s’aturi.

Una altra notícia, lligada amb s’anterior, és que hi havia hagut una onada de gamberrisme entre ses barques i iots amarrats en es port. Molts d’ells són desfermats i queden navegant a la deriva, d’altres són assaltats, robant coses des seu interior. I tot açò davant sa total inacció de s’Ajuntament que tampoc ha actuat davant aquests successos.

A s’espai de cartes al director des Diari Menorca n’hi havia una que feia notar sa manca de manteniment de sa senyalització viària horitzontal, moltes d’elles completament esborrades. Aquest lector demanava a s'Ajuntament de Ciutadella que repintés aquestes indicacions lo més prest possible. És un altre exemple de sa falta de previsió de s’actual equip de govern, ja no en coses complicades, sinó en qüestions rutinàries i des dia a dia.

Una altra carta que també apareixia es mateix dia feia referència a sa proliferació de ratolins i paneres i a sa brutor que hi ha pes carrers de Ciutadella. Mai Ciutadella havia estat tant bruta. Aquesta carta té més valor per quant qui la firma és un antic regidor i diputat socialista i, per tant, poc sospitós de ser una carta escrita amb un interès partidista.

Aquestes són algunes de ses coses que, curiosament, es mateix dia, 15 d’agost, van sortir publicades en es Diari Menorca i que venen a demostrar sa paràlisi total de s’Ajuntament, incapaç de resoldre es problemes més bàsics des ciutadans.

Pintar ses senyals viàries, fer net es carrers, mantenir s’ordre pes carrers, és lo fonamental que ha de fer un Ajuntament. És lo més bàsic.

Ja sabem que en un any i dos mesos, encara no tenim resolt es problema des patis interiors, ni tenim ubicació alternativa pes jutjats, ni res sabem de Can Saura cultural. Tampoc sabem res d’on ha d’anar s’Estació d’autobusos, ni s’han pogut obrir es Teatre des Born, ni ses coves de Cala Blanca i tampoc han sabut fer unes bases per reobrir es Quiosc des Born.

Però es gran drama d’aquest Ajuntament és que tampoc pinta ses senyals, tampoc fa net es carrers, tampoc fa sa desratització i no es capaç de mantenir s’ordre ni fer complir ses ordenances. Tenim un equip de govern a Ciutadella totalment ineficient, sobrepassat pels esdeveniments i incapaç de fer ses tasques més rutinàries i senzilles.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb