El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Sa gestació subrogada, una forma d’explotació de sa dona

arg | 04 Agost, 2019 12:35

Aquesta és, al manco, una de ses conclusions a que ha arribat es Grup d’Opinió de s’Observatori de Bioètica i Dret de sa Universitat de Barcelona. Segons aquest grup d’experts, sa maternitat subrogada no pot ésser una alternativa legal per tenir descendència. És una pràctica que obre ses portes a s’explotació de sa dona, enriqueix a ses agències o intermediaris que cerquen gestants disposades a llogar per doblers es seus ventrells i fomenten situacions comparables a s’esclavitud. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb