El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Ciutadella, un poble en decadència

arg | 09 Agost, 2019 23:05

Ja fa temps que Ciutadella ha perdut aquella embranzida i aquell dinamisme que la van caracteritzar i que van permetre, a la segona meitat des segle passat, crear una potent indústria de calçat i bijuteria, i va permetre a principis dets anys 70 iniciar es seu desenvolupament turístic. (Segueix)

Sa gestació subrogada, una forma d’explotació de sa dona

arg | 04 Agost, 2019 12:35

Aquesta és, al manco, una de ses conclusions a que ha arribat es Grup d’Opinió de s’Observatori de Bioètica i Dret de sa Universitat de Barcelona. Segons aquest grup d’experts, sa maternitat subrogada no pot ésser una alternativa legal per tenir descendència. És una pràctica que obre ses portes a s’explotació de sa dona, enriqueix a ses agències o intermediaris que cerquen gestants disposades a llogar per doblers es seus ventrells i fomenten situacions comparables a s’esclavitud. (Segueix)

La inacción de la izquierda está poniendo en riesgo de incendio Menorca

arg | 03 Agost, 2019 14:47

El Grupo Parlamentario de VOX ha registrado unas preguntas por escrito dirigidas al Govern de les Illes Balears para pedir explicaciones por no haber recogido todavía los árboles caídos y las ramas secas a consecuencia del “cap de fibló” de octubre de 2018, que provocó la pana eléctrica en media Menorca durante tres días. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb