El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Es peus de fang de Més per Menorca

arg | 13 Maig, 2017 13:39

Es “Cas contractes”, actualment investigat per sa Fiscalia Anticorrupció, ha destapat un escandalós cas de possible corrupció en es si de Més per Mallorca i Més per Menorca, amb una trama de contractes menors, encarregats a dit, a qui fou responsable de sa campanya electoral de Més per Mallorca a ses darreres eleccions autonòmiques, Jaume Garau, i que ha convulsat es ciments des propi Govern. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb