El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Sa nova política i es circ parlamentari

arg | 03 Març, 2017 22:12

Quan encara no mos havíem recuperat de s’esperpèntic sainet viscut aquests darrers mesos, amb ses purgues internes de Podemos i sa tocata i fuga de sa ex president des Parlament, Xelo Huertas, ara hem sabut que sa Delegació des Govern ha sancionat as nou president de sa Cambra autonòmica, Baltasar Picornell, amb 601 euros per haver-se resistit a s’autoritat durant ets actes des “correbou” de Fornalutx de 2016. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb