El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Sudoku polític i eleccions generals (II)

arg | 28 Agost, 2016 01:33

Són moltes ses persones que me demanen que passarà, si hi haurà noves eleccions, si en Rajoy serà president, si hi haurà acord amb Ciutadans, si el PSOE s’abstindrà, etc. I molta gent me diu que, si hi ha terceres eleccions, no estan disposts a anar a votar altra vegada. (Segueix)

Saturació o un problema d’infraestructures?

arg | 20 Agost, 2016 12:50

Es catedràtic d’Economia de la UIB, Antoni Riera, deia a una entrevista publicada es passat dia 20 de maig, que “limitar l’arribada de turistes no és un discurs del segle XXI”. I deia que es problema d’aquesta suposada saturació, de sa qual ara tothom parla, no és un problema de quantitat ni de mides, sinó de saber-ho gestionar. I, vist lo vist, molt me tem que, efectivament, tenim un problema de manca de gestió. (Segueix)

Ciutadella, “ciudad sin ley”

arg | 16 Agost, 2016 19:12

Aquest passat dilluns, dia 15 d’agost, es Diari Menorca es feia ressò d’algunes notícies i d’algunes cartes des lectors que deixaven en evidència sa deficient gestió de s’actual govern tripartit d’esquerres a s’Ajuntament de Ciutadella. (Segueix)

Los excesos de la izquierda anticlerical

arg | 08 Agost, 2016 20:15

Hace unos días los diputados Baltasar Picornell de Podemos y Margalida Capellà de Més per Mallorca presentaron en rueda de prensa una proposición no de ley relativa a la devolución de los bienes inmatriculados por parte de la Iglesia. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb