El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Ets clarobscurs de sa Llei LGTBI

arg | 14 Maig, 2016 18:00

Es Parlament de ses Illes Balears aprovarà aquest proper dimarts sa Llei sobre es drets LGTBI. Una llei que sortirà amb un ampli consens en ses qüestions centrals de sa llei i en allò que tothom hi està d’acord, és a dir, en que ningú, cap persona, pugui ser discriminada ni perjudicada per raó de sa seva orientació sexual, ni per cap altre motiu, però amb discrepàncies en tot un seguit de qüestions. Tots compartim que ses persones, pes simple fet de ser-ho, han de ser tractades amb dignitat, respecte i justícia; però açò no justifica determinats elements que configuren aquesta llei. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb