El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Himne nacional i ultracatalanisme

arg | 28 Novembre, 2015 22:43

S'ha de reconéixer que, en certs ambients antisistema i en cercles de s'ultracatalanisme més radical, s'ha esdevingut un creixent sentiment contrari a tot allò que ells identifiquen com a espanyol, i per aquest motiu no mos ha d'estranyar que, quan aquests grups assalten es poder, vulguin eliminar qualsevol símbol que mos pugui recordar que formam part d'un pais que es diu Espanya. (Segueix)

Pressuposts de la CAIB i Menorca

arg | 13 Novembre, 2015 09:30

Es pressuposts de la CAIB implicaran que es Consell de Menorca rebrà 4,7 milions d’euros més a s’any 2016. I ho farà en compliment de sa Llei de Finançament des Consells insulars. No és que es Govern tengui una major sensibilitat respecte as Consells insulars, sinó que està obligat, per llei, a incrementar ses transferències as consells en sa mateixa mesura que augmenten ets ingressos de sa Comunitat autònoma. (Segueix)

Y sólo acabamos de empezar

arg | 04 Novembre, 2015 17:28

El Govern de Francina Armengol ha iniciado su mandato exhortando el final de los recortes. Miembros del Govern ya han dicho en varias ocasiones que no quieren someterse al malvado Montoro y que no están dispuestos a cumplir con el objetivo de déficit del 0,3% fijado por el Consejo de Política Fiscal y Financiera para 2016. Vienen, además, repitiendo que priorizarán a las “personas” antes que cuadrar los números. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb