El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Estupefacto

arg | 20 Setembre, 2014 13:19

Me he quedado estupefacto al leer el siguiente titular en el diario Menorca: Barceló pide un plan para ‘aprovechar el potencial del dique’”. En la misma noticia Joana Barceló sigue diciendo: “(…) el dique es un elemento de primer orden para el crecimiento económico y la vida del municipio”(Segueix)

221 radicals. Persecució ideològica

arg | 20 Setembre, 2014 00:54

He de confessar que encara no he rebut cap notificació de l’Audiència Provincial de Balears i, per tant, tot lo que sé és lo que han dit es mitjans de comunicació. Pel que sembla, l’Audiència de Palma va admetre parcialment sa demanda que dos professors de s’Institut Joan Ramis i Ramis de Mahó (destacats membres del PSM) van interposar-me per coaccions, per amenaces, per injúries i per calumnies, arran d’un article publicat el passat dia 15 de setembre de 2013. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb