El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Per una nova llei de finançament de les comunitats autònomes

arg | 26 Gener, 2014 13:10

Aquesta va ser la meva intervenció al Ple del Parlament de les Illes Balears el passat dia 1 d'octubre de 2013, defensant un millor finançament per a la nostra comunitat. Crec que és molt actual, ara que s'ha començat a debatre sobre la modificació de la Llei de finançament, una llei, la del 2009, que va mantenir la històrica injusticia i marginació de Balears. (Segueix)

La actividad de los diputados

arg | 19 Gener, 2014 15:40

El diario Menorca ha publicado este domingo un análisis de la actividad de los diputados menorquines en el Parlament. Un análisis circunscrito en seis puntos: las solicitudes de documentación e información, preguntas con respuesta escrita, preguntas con respuesta oral en comisión, preguntas con respuesta oral en pleno y pertenencia a comisiones y ponencias. (Segueix)

La revuelta educativa pierde fuelle

arg | 09 Gener, 2014 11:27

Sin pena ni gloria ha transcurrido la jornada de huelga que la Assemblea de Docents había convocado para el pasado día 7 de enero. Según los datos que los secretarios y directores de los centros educativos han remitido a la Conselleria, habrían secundado la huelga un total de 1707 docentes de los 15.452 que hay en activo. Ello supone un 14,3% de los docentes de la enseñanza pública y un 2% de los docentes de la concertada. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb