El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Paraules i realitats en polítiques socials

arg | 29 Desembre, 2013 19:16

Encara tenc molt present aquella imatge de principi de legislatura en la que grups de discapacitats i diferents associacions que fan feina en favor dels més necessitats, es manifestaven a les portes del Parlament exigint que el Govern els pagués el que els devia. Eren les conseqüències ben visibles de la catastròfica gestió econòmica del Pacte de Progrés. Més de 1.600 milions d’euros es devien als proveïdors, a petits empresaris i autònoms, i també, i això és lo vergonyós, a associacions com les que es manifestaven davant el Parlament. (Segueix)

Una nova Llei de finançament dels Consells insulars

arg | 07 Desembre, 2013 15:02

El passat dimarts, 3 de desembre, a la reunió ordinària del Consell Financer Interinsular, el Govern i els quatre consells insulars van acordar impulsar un nou sistema de finançament per donar una estabilitat definitiva als recursos d’aquestes institucions i posar fi a un model basat en un irregular lliurament de bestretes extrapressupostàries, sistema que havia de ser transitori, però que ha perviscut més de sis anys. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb