El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Els pressuposts de la consolidació de la recuperació

arg | 13 Novembre, 2013 22:47

Els pressuposts de la CAIB per a l’exercici de 2014 són la constatació clara de que les coses van a millor, de que els comptes públics, poc a poc, s’estan normalitzant i que les polítiques d’austeritat i de rigor pressupostari ja comencen a donar fruits positius. (Segueix)

Consideraciones sobre los presupuestos de la CAIB 2014

arg | 06 Novembre, 2013 12:47

Los presupuestos de la comunidad autónoma para 2014 han provocado, un año más, el rechazo de los partidos de la oposición, con motivos de lo más variopinto, algunos que rozan el esperpento y otros basados en la ignorancia o en premisas falsas. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb