El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

No ha pogut ser, senyor Juan Luis Hernández

arg | 23 Setembre, 2013 16:48

Finalment, no ha pogut ser. Avui he pogut rallar per telèfon amb el senyor Juan Luis Hernández, professor de l’Institut Joan Ramis i Ramis. Ell és un dels que em van dedicar una carta a resultes del meu escrit publicat el diumenge 15 de setembre on argumentava sobre la politització de la vaga i de bona part del món docent. (Segueix)

Definitivamente, es una huelga política

arg | 16 Setembre, 2013 18:36

La huelga, que algunos profesores están dispuestos a secundar, ha dejado al descubierto algo que algunos hemos denunciado en otras ocasiones y que no es otra cosa que la politización existente en una parte del sector educativo. Estoy convencido que esta huelga nada tiene que ver con cuestiones laborales, ni siquiera pedagógicas, y que la motivación principal es puramente política. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb