El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Les autèntiques intencions de l’esquerra amb el TIL

arg | 29 Agost, 2013 19:28

Hem pogut llegir, durant aquest estiu, infinitat d’arguments i opinions sobre la imminent aplicació del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL). Un debat artificialment alimentat des de l’esquerra i que només cerca la confrontació i el conflicte dins un sector tan sensible com és l’educació. (Segueix)

Respuesta al señor Rafel Andreu

arg | 03 Agost, 2013 11:45

El señor Rafel Andreu, director expedientado del IES Pasqual Calbó, ya ha conseguido la notoriedad que tanto anhelaba desde hace tiempo. Ha conseguido salir a hombros entre un centenar de profesores manifestados frente a la Delegación de Educación, ha salido en todos los periódicos y seguramente se convertirá en un mártir de la causa nacionalista. Misión cumplida, enhorabuena. (Segueix)

Ja era hora!

arg | 01 Agost, 2013 22:21

Amb aquesta mateixa expressió hem rebut, molts de ciutadans, la notícia de que la Conselleria d’Educació havia expedientat als directors de tres instituts de Menorca per no voler aplicar el Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als seus centres. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb