El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Víctimes del PTI

arg | 22 Juliol, 2013 22:44

Fa un parell de dies vaig crear el compte de twitter anomenat @VictimasdelPTI amb la intenció de conscienciar a través de les xarxes socials sobre la urgent necessitat de la modificació del PTI. (Segueix)

Caso Cesgarden, que lo paguen los culpables

arg | 19 Juliol, 2013 00:55

El Plan Territorial insular (PTI) se ha convertido para Menorca y para los menorquines en una auténtica pesadilla. Ha sido una de las normas que más ha contribuido a condenar la economía menorquina a la actual situación de crisis y al incremento del número de parados hasta cifras inéditas en la isla. Su rigidez y vocación intervencionista ha encorsetado la actividad económica de Menorca y ha ahuyentado a un buen número de proyectos e inversiones para la isla. (Segueix)

Comentaris al cas Bárcenas

arg | 15 Juliol, 2013 13:01

Que quedi molt clar, des del principi, que som dels primers interessats en que s’investigui el cas Bárcenas fins al final, que surti tot el que hagi de sortir, i que s’assumeixin totes ses responsabilitats polítiques i penals que s’hagin d’assumir per part dels que estiguin implicats en aquest cas. I, sobretot, que el jutge faci sa seva feina, se’l deixi treballar sense obstacles i que emeti sa sentència que correspongui. (Segueix)

Vivimos en Habanazuela, Venecuba

arg | 11 Juliol, 2013 19:29

Reproduesc un article que m'ha semblat interessant. Un article escrit pel professor de la Universidad Monte Ávila, Rubens Yanes, i publicat al diari veneçolà "El Universal". És un retrat molt eloqüent del que està passant a Veneçuela i del poder que exerceix el govern cubà sobre aquest país. (Segueix)

Regnare Christum volumus!

arg | 05 Juliol, 2013 20:38

El papa Francisco ha aprobado hoy, 5 de julio de 2013, un milagro atribuido a la intercesión de D. Álvaro del Portillo (1914-1994), obispo y primer sucesor de San Josemaría Escrivá al frente del Opus Dei. Es el último paso para su beatificación después de que el 28 de junio de 2012, Benedicto XVI reconociera que vivió las virtudes en grado heroico y lo declarara venerable. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb