El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

La reforma de las administraciones públicas

arg | 26 Juny, 2013 18:13

Tenemos un sector público absolutamente sobredimensionado. En estos momentos, salvo quienes, por ideología, aún defienden un mayor peso de la administración, que esté más presente en nuestra vida y que sea más intervencionista; la inmensa mayoría de los ciudadanos están a favor de una administración pública más pequeña, más ágil, mejor coordinada, y sobre todo, más barata. (Segueix)

Las chapuzas de FAPMA Menorca

arg | 12 Juny, 2013 21:34

Ante las acusaciones de difamación, distorsión y de decir mentiras, por parte de FAPMA Menorca, sólo puedo reafirmarme en prácticamente todas las afirmaciones expresadas en un reciente escrito titulado “Quieren secuestrar la voluntad de la comunidad educativa”. (Segueix)

Quieren secuestrar la voluntad de la Comunidad educativa

arg | 12 Juny, 2013 17:53

Me atrevo, en calidad de padre de dos alumnas y de miembro de dos APIMAS, mostrar mi absoluta sorpresa por el posicionamiento, de las distintas Federaciones de padres y madres de alumnos, en contra del Decreto Integrado de Lenguas (TIL) que está impulsando el Govern balear. (Segueix)

Obra Cultural Balear o com fer del català un negoci

arg | 08 Juny, 2013 13:39

L’Informe 85/2013 del Compte general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponent a l’exercici 2011 va posar de manifest una sèrie d’irregularitats en la concessió d’una subvenció de 100.000 euros per part de la Conselleria d’Educació i Cultura en favor de l’Obra Cultural Balear (OCB). (Segueix)

No és el dèficit, és el finançament

arg | 03 Juny, 2013 14:05

(Article publicat al diari Ara Balears)

Hi ha un ampli consens en que el model de finançament autonòmic actual, fruit de la Llei 22/2009, és injust per a Balears, perquè ens continua deixant a la cua de tot Espanya quant a finançament per capita i la nostra comunitat continua sent de les que més aporta i de les que menys rep. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb