El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Trilingüismo. El futuro de nuestros hijos está en juego

arg | 31 Maig, 2013 23:06

Se mire por donde se mire y a tenor de los datos de fracaso escolar y de los resultados de los sucesivos informes PISA, el actual modelo educativo español se ha demostrado como un profundo error, tanto de concepto como de aplicación. Un modelo que ha premiado la mediocridad frente a la excelencia y que ha denostado, de forma irresponsable, el esfuerzo y el estudio. Un modelo educativo inadaptado a las necesidades reales de un mundo en constante evolución, fuertemente competitivo, y al que no ha sabido dar una respuesta adecuada. (Segueix)

Atur i ocupació, prioritats del Govern

arg | 18 Maig, 2013 00:09

Compartim, amb tots els ciutadans, la preocupació per les altes xifres d’atur, tant a nivell d’Espanya com també de les Illes Balears. Un atur que està fent estralls a moltes famílies, moltes d’elles amb tots els seus membres aturats i sense cap tipus de prestació. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb