El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Homosexuals francesos s’uneixen a la protesta contra el “matrimoni” gay

arg | 19 Gener, 2013 17:35

Un milió de persones es van manifestar a París i també a distintes ambaixades d’arreu del món en contra del projecte de llei que vol legalitzar el matrimoni entre persones del mateix sexe a França. La sorpresa de la campanya a favor del matrimoni tradicional ha estat que molts homosexuals es van unir a la iniciativa dels líders i activistes profamília, fent palès el seu rebuig a la dictadura del pensament únic que vol imposar el lobby gay. «El dret dels fillets preval sobre el dret als fills» va ser l’eslogan dels manifestants. (Segueix)

La calculadora del diputado Marc Pons

arg | 15 Gener, 2013 13:01

El portavoz de economía del PSOE en el Parlament balear, Marc Pons, ha declarado públicamente que una familia de cuatro personas pagaría 400 euros más al año en virtud del nuevo impuesto sobre envases que gravará con 10 céntimos cada botella de plástico que se utilice. (Segueix)

El fracaso de la economía progresista

arg | 13 Gener, 2013 10:28

Hace unos días, el que fuera conseller de Economía y Hacienda del Govern balear en el segundo Pacte de Progrés, Carles Manera, nos ilustraba en el Diario Mallorca sobre lo que, a su parecer, era el fracaso de las políticas económicas impulsadas en España y Baleares por el Partido Popular. Nos hablaba del fracaso de las políticas de recorte y austeridad, de la reducción del déficit y del adelgazamiento de la administración. Y nos hablaba de que el 2013 y 2014 serían muy duros. (Segueix)

On són les comdemnes del PSM als actes de violència contra el PP?

arg | 07 Gener, 2013 23:25

Les pintades aparescudes a la seu del PSM a Ciutadella i a la casa particular de la consellera nacionalista Maite Salord no podien tenir altra resposta que la comdemna pública i unànim de tots els que ens consideram demòcrates. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb