El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Pressuposts 2013, una passa més en la sortida de la crisi (publicat per Fundació Gadeso)

arg | 21 Desembre, 2012 15:31

L’executiu autonòmic presidit per José Ramón Bauzá té, com a un dels seus principals objectius, el de posar ordre als comptes públics. Uns comptes públics que, en l’anterior legislatura, s’havien caracteritzat per uns augments exagerats de la despesa (a pesar de la caiguda dels ingressos) i en conseqüència un increment geomètric del dèficit i de l’endeutament. En només quatre anys es va triplicar l’endeutament, passant dels 1.700 milions d’euros a l’any 2007, fins a uns 6.000 milions d’euros al 2011. El dèficit es va situar a l’entorn del 4% sobre el PIB, és a dir, es gastaven més de 1.000 milions d’euros anuals més dels que s’ingressaven. (Segueix)

La gira menorquina de Francina Armengol

arg | 04 Desembre, 2012 13:29

Hace una semana, la secretaria general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, estuvo de gira por Menorca. Hacía mucho tiempo que no pisaba la isla. De hecho no estuvo siquiera en el congreso insular socialista, aquel en que su protegido, Marc Pons, fue derrocado por el líder del sector crítico, Vicenç tur(Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb