El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

El desfasament sindical

arg | 22 Juliol, 2012 17:18

Entre les darreres mesures que el Govern central ha aprovat recentment n'hi ha una que suposarà que, aproximadament uns 6.000 alliberats sindicals hagin de tornar al seu lloc de feina. Una decisió que, a la fi, elimina la sobredimensió d'alliberats sindicals existent a les administracions públiques, amb el que es produirà un estalvi d'uns 250 milions d'euros. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb