El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Col•legis del Parc Bit i llibertat educativa

arg | 29 Maig, 2012 12:17

En els successius debats, en el Plenari del Parlament balear, s’ha convertit en una qüestió repetitiva, que ja cansa, els concerts educatius dels col•legis del Parc Bit de Palma. El crim d’aquests col•legis és que han optat per una educació diferenciada en els cursos de primària, secundària i batxillerat i mixta pels cursos d’infantil i, a més, per arrodonir-ho gaudeixen d’una atenció espiritual a càrrec de la prelatura de l’Opus Dei. (Segueix)

Inframundos

arg | 27 Maig, 2012 16:32

Seguidament us transcric un breu article que m'han passat, escrit per un senyor anomenat Paco Sánchez, i que fa referència al cas del "metge" de Palma comdemnat pequè no va saber matar el fill que la seva mare volia avortar. Un cas que posa ben de manifest que aquesta societat està completament malalta. (Segueix)

La "sensibilidad" social de la izquierda

arg | 20 Maig, 2012 22:32

Todavía perviven, en algunos sectores, viejos estereotipos que tienden a dibujar una izquierda muy sensibilizada con los más débiles y más necesitados, y una derecha, en cambio, insensible y pragmática. Unos, la izquierda, hablan de personas, mientras otros, la derecha, hablan de números. (Segueix)

Planes de ajustes y la irresponsabilidad del PSOE

arg | 19 Maig, 2012 16:17

Estamos ante una crisis económica de proporciones desconocidas. Una tormenta perfecta que, en España y también en Menorca, supone haber entrado en recesión, un espectacular aumento del paro, falta de liquidez, impagos y una administración pública con serias dificultades de funcionamiento. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb