El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Hablemos del Fondo de Cooperación Local

arg | 27 Novembre, 2011 23:58

Hoy ya nadie pone en cuestión que la gestión económica del anterior conseller de Hacienda, Carles Manera, y del propio presidente Francesc Antich, fue un continuo despropósito. Durante estos últimos cuatro años se vino aplicando una política suicida, una huida hacia delante, gastando lo que no se tenía y despilfarrando a manos llenas el dinero de los depauperados bolsillos de los contribuyentes. Y esto ha tenido, lógicamente, efectos demoledores sobre nuestra economía. (Segueix)

Dessaladora de Ciutadella, aigua per a tota Menorca

arg | 23 Novembre, 2011 17:40

Sempre he pensat que la dessaladora de Ciutadella tenia vocació insular. De fet, estic convençut que la dessaladora ha de ser una instal•lació que doni servei a tota Menorca i no només a Ciutadella. Per lògica, el cost de l’aigua dessalada no serà el mateix si aquesta només es distribueix a un municipi que si, en canvi, es distribueix per tota la illa. Si l’aigua es canalitza per tota Menorca els costos fixos de la instal•lació es repartiran entre més usuaris i, per tant, l’increment del cost serà molt menor i més assumible per tots. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb