El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Se acabó la fiesta

arg | 25 Setembre, 2011 11:02

La situación de falta de liquidez de las administraciones públicas están preocupando, y no poco, a muchas pequeñas empresas que ven como pasa el tiempo y siguen sin que, desde estas instituciones, se les abonen sus facturas pendientes. (Segueix)

La retirada del Pla de Comerç, una bona notícia

arg | 17 Setembre, 2011 11:02

La decisió de l’equip de govern del Consell de Menorca de suprimir el Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials ha estat una molt bona notícia per a tots els menorquins. De fet, aquesta iniciativa ha estat ben rebuda per tots els col•lectius afectats. Només els partits d’esquerres segueixen defensant una norma totalment innecessària, que frena l’activitat econòmica i que és un exemple més de les polítiques intervencionistes de l’anterior equip de govern. Unes polítiques que, cal repetir-ho, han asfixiat la iniciativa privada i ens han duit a tenir les més altes xifres d’atur de la nostra història. (Segueix)

Precisamos una rectificación

arg | 02 Setembre, 2011 15:36

La decisión de excluir a un representante del Ayuntamiento de Ciutadella en el consejo de administración de Ports de les Illes Balears es una mala noticia para Ciutadella y una decisión errónea del conseller de turismo. Una decisión que, desde mi modesto punto de vista, deberá ser reconsiderada. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb