El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

La vida que la JMJ salvó

arg | 27 Agost, 2011 07:45

Además de los importantes frutos espirituales y de fortalecimiento de la fe que la JMJ ha generado y sin menospreciar tampoco los frutos económicos que dicha concentración ha repercutido sobre la débil economía española, un nuevo fruto cabe ser resaltado. Me refiero a la vida de un niño que salvaron un grupo de peregrinos irlandeses, al lograr disuadir a una pareja de abortar. (Segueix)

Reforma de l’administració

arg | 22 Agost, 2011 23:13

Una de les assignatures que quedaran pendents, i que el proper inquilí de la Moncloa haurà d’afrontar, és la urgent reforma de l’administració. Una administració que s'ha demostrat ineficient i que, en aquests moments, la seva dimensió la fa insostenible. Aquesta reforma no és una qüestió fàcil. És molt senzill crear noves estructures administratives, però és molt complicat desfer-les una volta ja estan consolidades. (Segueix)

Manifestació diabòlica

arg | 17 Agost, 2011 22:30

La manifestació anti-catòlica, permesa per la delegació del govern de Madrid, ha congregat a la Puerta del Sol tot just unes dos mil persones, cinc mil diuen els organitzadors. Aquesta manifestació, organitzada per col•lectius de l’esquerra radical, recolzada pels mitjans de comunicació d’esquerres i vista amb molt bons ulls pel govern Zapatero, que sempre s’ha caracteritzat pel seu anticlericalisme decimonònic, només ha pogut mobilitzat un parell de mils de persones. Que són unes dos mil persones davant els centenars de mils de joves, arribats de tot el món? (Segueix)

La llibertat d’expressió del PSM

arg | 13 Agost, 2011 11:41

En aquests darrers dies s’ha produït un debat en els mitjans de comunicació, més concretament, en el diari Menorca, sobre la llibertat d’expressió. Un dret fonamental que ve avalat per la Constitució i que és un dels valors substancials de qualsevol democràcia. (Segueix)

Firmes en la fe

arg | 07 Agost, 2011 20:44

La inminente llegada del Papa Benedicto XVI a España para celebrar la Jornada Mundial de la Juventud 2011, que se desarrollará en Madrid entre los días 16 y 21 de agosto, no está gustando a pequeños sectores de la extrema izquierda y laicistas radicales. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb