El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Humilitat i responsabilitat

arg | 28 Maig, 2011 12:00

La gran victòria electoral del Partit Popular a tota Espanya i també a Menorca ens hauria de fer reflexionar, a tots aquells que formam part del PP, de la importància cabdal de poder administrar amb rigor i seriositat aquesta confiança tan generalitzada que hem rebut dels ciutadans. (Segueix)

El PSM, Bildu i ETA

arg | 07 Maig, 2011 16:59

La sentència del Tribunal Constitucional, per la qual es permetrà a Bildu presentar-se a les properes eleccions municipals i autonòmiques de dia 22 de maig, ha suposat certament una passa enrere en la lluita anti-terrorista. (Segueix)

Quisiera yo saber

arg | 02 Maig, 2011 12:22

Seguidamente os transcribo un magnífico artículo de Salvador Sostres que pone el dedo en la llaga, exponiendo los complejos históricos de la derecha y el envalentonamiento de una izquierda, que sólo ha dejado destrucción a su paso. El artículo es el siguiente. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb