El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Un nou cas de tracte de favor a Ciutadella

arg | 28 Febrer, 2011 21:52

Un altre cas de presumpte tracte de favor ha sacsejat la rutina diària de Ciutadella. Es tracte de les obres de construcció d’una nau al carrer Sevilla, convertida sobre el paper en un pis de 1.200 metres quadrats, i del que s’han presentat fins a tres projectes modificats, que alteren la proposta bàsica inicial en la que es va emparar el promotor per iniciar les obres, adduint un suposat silenci administratiu positivo. (Segueix)

Ha muerto el Dr. Bernard Nathanson

arg | 24 Febrer, 2011 22:28

El pasado 21 de febrero, falleció Bernard Nathanson, el médico que de “rey del aborto”, como se le llamó, se convirtió en uno de los más importantes defensores de la vida humana desde la concepción. (Segueix)

Ara resulta que tenir fills és d’ultradreta

arg | 17 Febrer, 2011 22:58

Davant els greus efectes d’envelliment de la nostra societat, la Xunta de Galicia ha anunciat una paquet de mesures per afavorir la natalitat. Aquesta iniciativa ha fet saltar totes les alarmes, especialment entre el gremi d’empresaris dedicats al negoci de l’avortament. I el PSOE, sempre interessat en que aquesta activitat econòmica segueixi vent en popa (ja hem pogut veure com la resta d’activitats i sectors econòmics no obtenen el mateix interès per part dels socialistes), ha sortit públicament declarant que la Xunta vol exportar a Galicia el model familiar de l’ultradreta. (Segueix)

Hablemos de austeridad

arg | 16 Febrer, 2011 14:04

Han aparecido en los medios de comunicación unas declaraciones del candidato del PP a la alcaldía de Ciutadella, José María de Sintas, en las que aseguraba que, de llegar a ser alcalde, aplicaría una política de austeridad máxima, de control escrupuloso del gasto y de reducción del endeudamiento en su gestión al frente del Ayuntamiento de Ciutadella. (Segueix)

El milagro de Lerma

arg | 13 Febrer, 2011 23:07

El pasado día 12 de febrero se celebró en Burgos una Eucaristía de acción de gracias por la fundación de un nuevo instituto femenino de vida consagrada llamado Iesu Communio(Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb