El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Y ahora,… la alcaldía de Ciutadella

arg | 22 Setembre, 2010 20:34

El exitoso parto acontecido en la sede del PP-Ciutadella, con la elección de José María de Sintas como candidato a la alcaldía de Ciutadella, es una buena noticia, no sólo para el Partido Popular, sino para el conjunto de la ciudadanía, que sufre con hartazgo la pésima gestión realizada por la izquierda en el municipio de poniente. (Segueix)

Davant el jutge del Palma Arena

arg | 15 Setembre, 2010 21:21

Encara que els titular dels diaris puguin haver espantat a algú, la meva declaració davant el jutge Castro pel cas Palma Arena ha estat en la condició de testimoni. Supòs que molta gent d'esquerres hauria volgut llegir que m'havien imputat per aquest cas, però no, no ha estat així. I ja puc adelantar que no serà així. En qualsevol cas, el passat dilluns, vaig col·laborar amb la justícia prestant declaració per explicar la meva relació professional i la de la meva empresa amb el periodista Antoni Alemany durant l'any 2006 i principis de 2007. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb