El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Josep Maria Quintana o la constatació del fracàs

arg | 29 Agost, 2010 20:34

El registrador de la propietat, Josep Maria Quintana, aprofita el seu darrer article, sobre la recent mort del filòsof Raimon Panikkar, per atacar de forma grollera i estereotipada a l’Església Catòlica, una de les seves grans obsessions. (Segueix)

Ara tocarà purgar el desgavell dels darrers anys

arg | 27 Agost, 2010 18:28

L’endeutament de les administracions publiques és, en aquests moments, una de les qüestions més preocupants i prioritàries que s’hauran d’abordar en els propers anys i un dels elements definidors de la crisi econòmica que esteim patint a Espanya i a Menorca en concret. (Segueix)

Espanya i els reptes demogràfics

arg | 08 Agost, 2010 11:30

La Comissió Europea està molt preocupada per la qüestió de l’envelliment demogràfic y la seva repercussió en les pensions. Recentment ha publicat un Llibre Verd sobre aquesta problemàtica amb un missatge molt contundent: “amb les tendències actuals, la situació es insostenible”. Les solucions que proposa són aconseguir que l’edat efectiva de sortida de la vida laboral (actualment la mitja europea és de 61,4 anys) es vagi atracant a l’edat legal de jubilació, i allargar-la, fins i tot, als 70 anys. A Espanya, l’edat efectiva d’abandó de l’activitat laboral està en 62,6 anys, i el govern ja està parlant de perllongar l’edat de jubilació fins els 67. (Segueix)

Pla Director de Comerç, perquè vam votar que no

arg | 01 Agost, 2010 22:44

El Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials de Menorca ja ha començat a caminar. Amb els únics vots dels partits d’esquerres, aquesta nova normativa ha estat aprovada de forma inicial en el darrer Ple del Consell insular. Ara s’obre un període de dos mesos per poder-hi presentar al•legacions. Unes al•legacions que, en aquesta ocasió, seran molt necessàries si realment es vol redreçar el que podria significar una nova estocada a l’economia de la nostra illa. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb