El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Caso Son Quim, un caso claro de favoritismo

arg | 31 Juliol, 2010 11:03

Las noticias que se van sabiendo sobre el caso Son Quim son, cada vez, más elocuentes y van demostrando el trato de favor que la alcaldesa Pilar Carbonero propició a su número dos del partido, Josep Carretero(Segueix)

Menorca, una illa desanimada, conhortada i empobrida

arg | 11 Juliol, 2010 12:15

Les dades econòmiques, que sobre la situació de Menorca s’han anat fent públiques en els darrers dies, són certament molt preocupants. Totes elles concorden en afirmar que l’economia menorquina ha perdut embranzida i que es troba de ple dins una recessió molt profunda. El més greu de tot això és que tots els analistes coincideixen en que aquesta situació s’allargarà en el temps. (Segueix)

Ley del aborto, una ley inhumana

arg | 06 Juliol, 2010 14:52

La controvertida ley del aborto, que incluye una obligatoria educación sexual sectaria, ha entrado en vigor sin que el Tribunal Constitucional se haya pronunciado sobre la suspensión cautelar de la misma ante los recursos interpuestos –y aceptados- del Partido Popular y del Gobierno de Navarra. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb