El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Modificació del PTI, per què no?

arg | 16 Febrer, 2010 16:00

El projecte “non nato” de la bodega de disseny i hotel rural d’alta qualitat a la finca de Torralbenc Vell a Alaior, ha fet saltar totes les alarmes i ha posat de manifest una normativa excessivament restrictiva i una tramitació administrativa complexa i asfixiant, que està espantant inversions foranies i desincentivant la iniciativa privada. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb