El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Joan Huguet, propostes i idees de futur

arg | 03 Febrer, 2010 21:30

El cicle de sopars-col•loqui que organitza la Plataforma pel Progrés de Menorca va tenir, el passat divendres dia 22 de gener, al Restaurant Las Brasas, com a primer convidat, a l’actual senador autonòmic, Joan Huguet. La seva dissertació sobre la situació econòmica de Menorca i les perspectives de futur, no va decebre a ningú. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb