El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Eleccions anticipades ja!

arg | 27 Febrer, 2010 11:41

Després dels darrers esdeveniments ocorreguts en la vida política d’aquesta comunitat autònoma, ara més que mai, es fa necessària una convocatòria d’eleccions anticipades. (Segueix)

Modificació del PTI, per què no?

arg | 16 Febrer, 2010 16:00

El projecte “non nato” de la bodega de disseny i hotel rural d’alta qualitat a la finca de Torralbenc Vell a Alaior, ha fet saltar totes les alarmes i ha posat de manifest una normativa excessivament restrictiva i una tramitació administrativa complexa i asfixiant, que està espantant inversions foranies i desincentivant la iniciativa privada. (Segueix)

Disculpe señor, se ha equivocado de isla

arg | 11 Febrer, 2010 10:35

Con esta frase se despidió la consellera Tuni Allés del arquitecto Jesús Manzanares, cuando éste le intentaba explicar el proyecto de bodega de diseño y hotel rural que pretendía construir en la finca de Torralbenc Vell de Alaior. (Segueix)

Sin contemplaciones con los corruptos

arg | 06 Febrer, 2010 01:12

Los casos de corrupción protagonizados por Unió Mallorquina han hecho estallar los cimientos del segundo “Pacte de Progrés”, un pacto a tres bandas: en el Govern balear, en el Consell insular de Mallorca y en el Ayuntamiento de Palma. (Segueix)

Joan Huguet, propostes i idees de futur

arg | 03 Febrer, 2010 21:30

El cicle de sopars-col•loqui que organitza la Plataforma pel Progrés de Menorca va tenir, el passat divendres dia 22 de gener, al Restaurant Las Brasas, com a primer convidat, a l’actual senador autonòmic, Joan Huguet. La seva dissertació sobre la situació econòmica de Menorca i les perspectives de futur, no va decebre a ningú. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb