El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

El catolicismo de Bono

arg | 29 Novembre, 2009 18:45

El presidente del Congreso, José Bono, en un acto de auténtica prestidigitación ha intentado justificar la coherencia entre su apoyo a la nueva ley del aborto y su militancia católica. (Segueix)

Tots junts amb els pagesos (i III)

arg | 24 Novembre, 2009 22:10

Si de veritat la consellera Tuni Allés cregués en el sector agrari, si de veritat cregués que el sector lleter és estratègic, això s’hauria de notar amb una sèrie de qüestions prou rellevants. Una d’elles, per exemple, és la representativitat del sector lleter en els consells agraris. (Segueix)

Tots junts amb els pagesos (II)

arg | 21 Novembre, 2009 18:14

El sector lleter a Menorca representa més del 80% de la producció agrària de la illa. La importància d’aquest sector no és comparable amb el que passa a Mallorca i encara menys a Eivissa, on la proporció del sector lleter és molt inferior. I ha estat precisament la producció lletera la que ha tret de la pobresa a la gent del camp de Menorca i és aquest sector el que ha creat tot un teixit econòmic agroalimentari de primera magnitud, a més d’un teixit social rural més que notable. (Segueix)

Tots junts amb els pagesos (I)

arg | 20 Novembre, 2009 20:12

Tots coneixem que el sector agrari de Menorca està travessant una de les majors crisis de la seva història. I és ben cert que aquesta crisi no és exclusiva de Menorca sinó que es compartida per la resta d’explotacions d’Espanya i de la Unió Europea. (Segueix)

Camino a ninguna parte

arg | 15 Novembre, 2009 23:33

La carretera alternativa entre Ciutadella y Ferreries tiene pocos visos de materializarse. Y digo más. Tan improbable es que se desdoble la carretera general como que se haga una carretera alternativa de seis o siete metros de ancho entre las dos poblaciones, como apunta un conocido concejal de Ciutadella. Al menos, mientras siga gobernando la izquierda en el Consell insular. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb