El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

¿De verdad son necesarios tantos directores insulares?

arg | 18 Setembre, 2009 08:33

Ésta es la pregunta que nos hacemos muchos menorquines. ¿Vivimos mejor en Menorca desde que tenemos tantos directores insulares? ¿Hemos notado una mejora en el servicio que presta el Consell insular desde que contamos con este pequeño ejército de directores insulares? ¿Qué hace un director insular en un día, algunos de ellos sin competencias que desarrollar? ¿Es tolerable mantener una plantilla tan extensa de directores insulares en la actual situación de crisis económica? (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb