El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Anna Pons Capella, parlem de circulació i aparcaments

arg | 18 Agost, 2009 15:37

La carta publicada per la regidora de governació de l’Ajuntament de Ciutadella, Anna Pons Capella, on se’ns dóna una sèrie d’explicacions sobre els problemes de circulació i d’aparcament al nostre municipi, és l’inici del que pot ser un debat molt interessant i productiu per tal de millorar la situació de tràfic i aparcament a Ciutadella. (Segueix)

Juan Triay sigue erre que erre

arg | 18 Agost, 2009 11:05

Conviene no alejarnos del motivo que ha suscitado la presente polémica. La relación epistolar que vengo manteniendo con Juan Triay viene a cuento de una carta titulada “Carbonero i la política de la improvisació” donde, como cualquier ciudadano, hacía notar como el actual equipo de gobierno ha tomado una serie de decisiones que lejos de arreglar o aminorar los problemas de circulación y aparcamiento en Ciutadella, la han empeorado. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb