El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

De prejudicis i estereotips contra l’Església Catòlica

arg | 28 Juny, 2009 10:04

He llegit amb atenció una carta d’opinió apareguda a Última Hora Menorca signada per Francisca Anglada Sastre i titulada “La “anti” naturalitat de l’Església Catòlica”. És una carta prou extensa de la que discrep clarament en el seu fons però, a més, conté algunes imprecisions producte d’una sèrie de prejudicis molt estesos i d’estereotips també molt comuns que intenten caricaturitzar a l’Església sense aprofundir en el que realment és, els objectius que aquesta té i quedant en una frívola superficialitat que deforma l’autèntica cara de l’Església Catòlica. (Segueix)

Som menorquins i espanyols

arg | 21 Juny, 2009 08:01

Aquesta expressió, “som menorquins i espanyols”, a molts els pot semblar una perogrullada. És evident que els que vivim a Menorca i aquí tenim la nostra residència, som menorquins; com també és evident que tots els que hem nascut a Menorca i vivim a aquesta illa som espanyols. Per això, a ningú hauria de sorprendre que algú digués que Menorca és espanyola. De fet, ho és, es miri per on es miri. (Segueix)

Unas aclaraciones al director insular Bosco Gomila

arg | 18 Juny, 2009 11:09

A nadie ha sorprendido que el director insular Bosco Gomila haya salido en defensa de la consellera Tuni Allés en una reciente carta aparecida en los medios de comunicación. De hecho, Bosco Gomila le debe a Tuni Allés estar donde está y cobrar cada año nada menos que 55.000 € sin que nadie sepa cual es su cometido y sin vislumbrar ninguna acción por su parte, ni positiva ni negativa. (Segueix)

Tuni Allés: “Dime de que presumes y te diré de lo que careces”

arg | 11 Juny, 2009 08:28

Ya se ve que al PSM no le está gustando la oposición que desde el Partido Popular se está desarrollando en el Consell insular. Han tenido que salir en rueda de prensa acusando al PP de mentir, de usar la demagogia, de ser incoherentes y de ser desleales. Casi nada. (Segueix)

Menorca vol un canvi

arg | 10 Juny, 2009 15:52

Són molts els anàlisis que es poden fer dels resultats de les eleccions europees del passat diumenge. I també és cert que qualsevol anàlisi sempre serà interessat i les lectures que es poden extreure sempre seran per confirmar allò que un pensa i per justificar els posicionaments de cadascú. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb