El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Lo que nos cuesta el Consorcio de limpieza de playas

arg | 20 Maig, 2009 21:43

La reciente incorporación de Ciutadella al Consorcio insular para la limpieza de playas ha puesto de relieve los distintos costes y los distintos servicios que tendrá el servicio insular en comparación con el servicio municipal que hasta ahora desarrollaba las tareas de limpieza de las playas del municipio de poniente. (Segueix)

La mala vida dels homosexuals

arg | 19 Maig, 2009 22:16

A l’any 2005, Canadà va aprovar el matrimoni homosexual. Ara, uns anys després, el lobby gay, a través de la seva coneguda pàgina web www.rainbowhealth.ca està recriminant al govern canadenc de discriminar als homosexuals, transexuals, lesbianes i bisexuals. L’argument d’aquest col•lectiu es recolza en que, les persones amb hàbits homosexuals, tenen molts més perills per a la salut que la mitja de la població i, no obstant això, l’Estat no assigna més doblers per atendre les seves seqüeles. A aquesta suposada discriminació ells l’anomenen homofòbia. (Ja se sap que el qualificatiu d’homòfob és molt utilitzat per aquesta gent a fi d’atemorir al seu interlocutor) (Segueix)

Tuni Allés niega el agua a los payeses

arg | 18 Maig, 2009 23:43

Hace unos meses la consellera de agricultura del Consell insular de Menorca se negó, sin ningún rubor, a la electrificación de las explotaciones agrarias que todavía no tienen suministro eléctrico. Algo tan básico y esencial como el poder tener luz para poder desarrollar una actividad económica tal como es la transformación agraria, fue negado por parte de la consellera Allés. Según parece, la consellera tenía cosas más importantes de que ocuparse. (Segueix)

La píndola del dia després: una aberració

arg | 12 Maig, 2009 23:25

Les ministres de Sanitat i d’Igualtat, Trinidad Jiménez i Bibiana Aído respectivament, han anunciat que a partir d’aquest estiu el fàrmac abortiu conegut com a "píndola del dia després" (PDD) es vendrà en farmàcies sense necessitat de recepta metge. És a dir, es podrà dispensar com si d’una aspirina es tractés sense cap més explicació. (Segueix)

Aquí hay tomate

arg | 07 Maig, 2009 22:25

La izquierda menorquina lleva muchos años gobernando en el Consell insular de Menorca. Son muchos años gestionando el dinero de los menorquines y esto se nota. De hecho, con el devenir del tiempo, han ido adquiriendo ciertos vicios que, poco a poco, vamos conociendo y que llenan de sorpresa e indignación a muchos ciudadanos. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb