El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Creixement insostenible

arg | 31 Desembre, 2008 12:02

En aquestes darreres setmanes s’han anat aprovant els distints pressupostos de les diferents institucions públiques de Menorca i molts han estat els titulars de premsa que això ha provocat. La tònica habitual de tots ells és l’augment de la despesa corrent i l’increment del deute. (Segueix)

Dictadura lingüística

arg | 27 Desembre, 2008 11:54

Fa uns dies es feia públic l’informe anual sobre Drets Humans del Departament d’Estat dels Estats Units on es denuncia l’acomiadament del seu lloc de feina a Catalunya Ràdio el mes de setembre de 2007, de la periodista Cristina Peri Rossi, pel simple fet de parlar en castellà. (Segueix)

Vientos de cambio en el Consell insular de Menorca

arg | 23 Desembre, 2008 11:08

El equipo de gobierno, con los votos del PSOE y del PSM, rechazó en una reciente sesión plenaria una propuesta del PP en la que se pedía la elaboración de un plan de actuaciones con el objetivo puesto en la electrificación de las fincas agrarias a las que todavía no les llega el fluido eléctrico. (Segueix)

¿Terceros carriles? ¿Dónde?

arg | 10 Desembre, 2008 12:14

La sorprendente irrupción del presidente del Consell insular, Marc Pons, flanqueado por los consellers Damià Borràs y Joan Lluis Torres anunciando las conclusiones de la Comisión de carreteras dos semanas antes de que ésta finalizara, ha demostrado el nulo interés que tiene el equipo de gobierno del Consell insular de consensuar el futuro Plan Director de Carreteras. Han dinamitado la Comisión de carreteras y han cerrado las puertas a un acuerdo para diseñar la red viaria del futuro. (Segueix)

Eutanasia o muerte digna

arg | 02 Desembre, 2008 23:22

En muchas ocasiones la eutanasia se confunde con lo que se denomina limitación del esfuerzo terapéutico. La diferencia entre los dos conceptos es la presencia o no de la intención de quitar la vida. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb