El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

La crueldad del aborto al descubierto

arg | 24 Novembre, 2008 22:17

Aunque el siguiente vídeo es extremadamente cruel y muestra sin ambages lo que ocurre en los miles de abortos que semana tras semana se realizan en España, creo preciso ponerlo a disposición de los comentaristas de este blog para que se puedan aportar las opiniones que se consideren oportunas.

Las irregularidades del Caso Escandell

arg | 22 Novembre, 2008 00:07

El caso Escandell ha destapado lo que muchos intuíamos: el equipo de gobierno del Consell insular prefiere mantener un pacto a toda costa, aunque para ello se dañe la imagen pública de la institución. Prefieren defender y amparar las irregularidades de un director insular a depurar responsabilidades y limpiar la dignidad del propio Consell insular. (Segueix)

La necessària reconversió del sector agrari

arg | 18 Novembre, 2008 10:46

El passat dia 24 de maig, el secretari general d’Unió de Pagesos, Antoni Moll, deia a una entrevista feta a un mitjà de comunicació que “en aquests moments hi ha possibilitats de que aquest any tanquin a Menorca vuit finques, cinc d’elles a Ciutadella” i això ho atribuïa a la davallada del marge de beneficis de les finques. (Segueix)

Marc Pons i la independència dels Països Catalans

arg | 17 Novembre, 2008 23:24

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha organitzat una nova edició de la campanya del Correllengua. Aquest col•lectiu, que sempre ha rebut el recolzament i el finançament dels partits d’esquerres de Menorca, ha donat un salt qualitatiu en el seu discurs i argumentació. Seria bo que aquells que estigueu interessats, acudíssiu a la web de la CAL, www.cal.cat on podreu llegir el manifest del Correllengua 2008 en el que de forma clara i sense cap possible doble interpretació es demana la independència de l’entelèquia anomenada Països Catalans. (Segueix)

California dice no al matrimonio homosexual

arg | 11 Novembre, 2008 21:39

En la misma noche electoral donde Barack Obama se convirtió en presidente de los Estados Unidos, también se decidieron otras cuestiones en los distintos estados a través de una serie de referéndums. En California, Arizona y Florida se planteó la cuestión del matrimonio homosexual y en los tres estados ganó la definición de matrimonio como la unión entre un hombre y una mujer. Pero, sin duda, la derrota de la causa gay en California se puede considerar como la mayor derrota del homosexualismo político en todo Occidente, y la victoria más ejemplar del movimiento pro-familia. Los ciudadanos han votado y han decidido que la Constitución de California especifique que sólo es matrimonio válido la unión de un hombre con una mujer. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb