El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Els reptes del Partit Popular a Ciutadella

arg | 14 Setembre, 2008 21:06

La victòria en el Congrés extraordinari del PP-Ciutadella de la diputada autonòmica, Assumpta Vinent, per un 61,2% dels vots dels afiliats en front de la llista encapçalada per Pedro Marqués que va obtenir un meritori 38,3% dels vots, deixa en evidència que el Partit Popular de Ciutadella està dividit en dos, en quant a la forma en com s’ha d’afrontar l’actual situació a l’Ajuntament de Ciutadella. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb