El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Explicacions sobre la web de l’Ajuntament de Ciutadella

arg | 31 Agost, 2008 08:24

La polèmica contractació de la pàgina web de l’Ajuntament de Ciutadella a una empresa de la que en som soci ha provocat alguns comentaris en aquest bloc i crec, per tant, necessari donar alguna explicació, sobretot per l’interés que això ha provocat en alguns usuaris. (Segueix)

Doy mi apoyo a Joan Salord a la presidencia del PP-Ciutadella

arg | 27 Agost, 2008 18:40

El Partido Popular de Ciutadella celebrará el próximo día 12 de septiembre su congreso local para elegir un nuevo presidente. A nadie se le escapa la importancia que va a tener esta elección, pues de ella va a depender el futuro del partido en Ciutadella y su presencia institucional en el Ayuntamiento. (Segueix)

Crisi econòmica i manca de decisions

arg | 17 Agost, 2008 17:41

Les darreres notícies econòmiques aparegudes aquestes darreres setmanes als mitjans de comunicació no deixen cap tipus de dubte: Menorca està molt malament, ben prest entrarem en recessió, en creixement negatiu, i ens espera un hivern que serà molt difícil de travessar. Aquest és el resultat de nou anys de govern d’esquerres al Consell insular de Menorca. Han bastat nou anys per convertir una temporada turística de sis mesos en una de només dos. Un govern d’esquerres que mai ha cregut en el turisme i que ja podem dir que ha aconseguit el seu objectiu: destruir el sector turístic. (Segueix)

El Partit Popular ha de sumar i no restar

arg | 08 Agost, 2008 13:48

Som molts els que encara esteim trasbalsats arran dels darrers esdeveniments ocorreguts a l’Ajuntament de Ciutadella. No hi ha dubte que es tracta de la crisi política més important que ha viscut el Partit Popular a Menorca en tota la seva història. De fet, el PP que havia obtingut 10 regidors a les darreres eleccions i governava a Ciutadella, es quedarà amb un únic representant durant els tres propers anys. De ser el partit majoritari, el PP quedarà amb una presència testimonial, i de governar a l’important bastió de la dreta menorquina passarà a l’oposició amb un protagonisme mínim. (Segueix)

¿Por qué hemos retirado nuestra candidatura?

arg | 03 Agost, 2008 21:00

Lo que nos pedía el cuerpo, lo que nuestro corazón exigía, era llegar al Congreso y presentarnos ante los afiliados con nuestro programa audaz y de cambio. Han sido cuatro meses de campaña electoral que han significado el despertar de una parte de la militancia del partido insatisfecha por la gestión de un aparato demasiado nutrido de burócratas grises, acomplejados, faltos de entusiasmo y sin garra. Ha sido, en efecto, como un soplo de aire fresco que entra con estruendo por las ventanas chirriantes de un partido anquilosado y dormido. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb