El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Las células madre embrionarias han fracasado

arg | 24 Abril, 2008 19:57

«Las células madre embrionarias han fracasado; la esperanza para los enfermos está en las células adultas». Esta es la tesis que ha expuesto la doctora Natalia López Moratalla, catedrática de Biología Molecular y Presidenta de la Asociación Española de Bioética y Ética Médica durante la conferencia que ha organizado la Asociación Nacional para la Defensa del Derecho a la Objeción de Conciencia (ANDOC) en la Academia de Medicina de Granada. La investigadora ha afirmado que hoy la investigación «ha derivado decididamente hacia el empleo de las células madre o troncales adultas», «que se extraen del propio organismo y que están ya dando resultados en la curación de enfermos»(Segueix)

25 directors insulars, una estructura incompetent

arg | 21 Abril, 2008 22:43

La presidenta Joana Barceló s’ha posat com una lleona en zel quan se li ha demanat si l’equip de govern del Consell insular de Menorca dona compliment a l’article número 92.2 del Reglament Orgànic del Consell insular. Aquest article obliga a la presidenta del Consell a nomenar als directors insulars entre persones d’acreditada competència i experiència professional. I és, precisament, aquesta competència i professionalitat que s’ha d’exigir als directors insulars la que s’ha posat en dubte recentment per part de la Secció Sindical de CC.OO. (Segueix)

PP de Menorca, un canvi necessari

arg | 19 Abril, 2008 10:26

El procés de reactivació del Partit Popular de Menorca que els consellers Joan Domínguez i jo mateix hem iniciat, segueix a bon ritme. Durant aquests darrers dies ens esteim reunint amb afiliats i amb càrrecs rellevats del partit i els hi esteim explicant la necessitat de donar un nou impuls al PP. (Segueix)

Gabriel Escarrer preocupat pel futur turístic de Menorca

arg | 13 Abril, 2008 20:44

La dura reprimenda que el president de la Cadena Hotelera Sol-Melià, Gabriel Escarrer, va dirigir a la presidenta del Consell insular de Menorca, Joana Barceló, expressant la seva inquietud per les perspectives turístiques d’aquesta temporada, no ha passat desapercebuda per ningú. El que més sorprèn de la carta remesa, és que mostri la seva preocupació només a la presidenta del Consell de Menorca i, en canvi, no hi hagi constància d’haver-se preocupat per la situació turística de Mallorca o Eivissa. Aquest fet demostra que les coses s'estan fent malament a Menorca i, en canvi, a Mallorca i a Eivissa, la situació no és tan preocupant. (Segueix)

Vuelve el matrimonio tradicional

arg | 06 Abril, 2008 21:33

Han sido muy interesantes las palabras pronunciadas por el secretario general de la Real Academia de Jurisprudencia y Legislación, Rafael Navarro Valls, durante una conferencia en el Auditorio de Cajacírculo el pasado día 3 de abril. Según Navarro Valls existen numerosas medidas legales establecidas en diversos países y encuestas sociológicas realizadas en España que reflejan una vuelta al llamado matrimonio clásico, basado en la monogamia, la heterosexualidad, la estabilidad, la formalización, la orientación hacia la prole (entre otras finalidades) y la libertad en la emisión del consentimiento. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb