El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Les platges són de tots els menorquins

arg | 26 Febrer, 2008 13:01

En el darrer Plenari del Consell insular de Menorca es va debatre una proposta del Partit Popular referent a la possibilitat d’obrir els accessos a altres platges verges del litoral de Menorca que actualment romanen tancats. L’objectiu d’aquesta iniciativa és, primer, disminuir la pressió humana sobre les zones que ja estan obertes i, segón, facilitar l’accés d’aquests llocs a tots els menorquins que, per edat o per discapacitats, no poden gaudir d’aquests paratges únics. (Segueix)

Jo també vull rompre amb en Zapatero

arg | 17 Febrer, 2008 13:44

Són molts els que pensam i hem pogut comprovar durant aquests darrers quatre anys que el Govern de Zapatero ha governat des de la improvisació, des del sectarisme i des de la intolerància amb aquells que no pensen com ell. Ha estat un govern que ha cercat l’enfrontament, la crispació i la tensió. S’ha barallat amb les víctimes del terrorisme, s’ha barallat amb l’Església, s’ha barallat amb les associacions que defensen la família,... Ha volgut dividir als espanyols amb una llei irresponsable com és la Llei de la Memòria Històrica. Ha pactat amb partits que no creuen en Espanya ni amb la Constitució. I tot això ho ha fet amb l’únic objectiu de deixar fora, al Partit Popular i als deu milions de ciutadans que representa, de qualsevol decisió i fora de la pròpia societat. Això només ho fan els governants irresponsables. Només ho fan aquells governants que no cerquen el benestar del seu país sinó només els seus propis interessos partidistes. (Segueix)

Política lingüística: imposició i intolerància

arg | 16 Febrer, 2008 22:20

Qualsevol política lingüística hauria de partir de quatre eixos o principis fonamentals: El respecte escrupolós a la llibertat d’elecció de les persones, el respecte a la Constitució i a l’Estatut d’Autonomia, la recuperació de les paraules i expressions pròpies i, sobretot, no identificar la llengua amb motius nacionalistes o de caràcter independentista. (Segueix)

El Consell insular es nega a obrir el camí de Pregonda

arg | 11 Febrer, 2008 23:10

Fa pocs dies hem sabut que el camí de La Vall ja és públic i que, per tant, ja no s’haurà de pagar per accedir-hi. El Consell insular ha iniciat el procés d’expropiació del camí i de 10.000 metres quadrats per fer-hi un aparcament. No obstant, no crec que aquesta mesura sigui la solució als problemes de saturació que en aquests darrers anys han patit les platges del sud de Ciutadella. La limitació de l’aparcament a només 10.000 metres quadrats serà insuficient per poder col•locar la quantitat de cotxes que ja hi anaven quan l’accés tenia peatge i encara més complicat ara que, per lògica, hi anirà molta més gent donat que l’accés és lliure. Crec que aquesta mesura del Consell insular i la seva obsessió per no ampliar els aparcaments, fent-los infra-dimensionats a les necessitats actuals, produirà més retencions i més problemes aquest estiu. (Segueix)

Una política de inmigración moderna y europea

arg | 10 Febrer, 2008 23:55

Tras el anuncio de Mariano Rajoy de introducir un “Contrato de Integración” para todos aquellos inmigrantes que lleven un año en España y hayan manifestado su intención de adquirir una estabilidad en nuestro país, ya han salido los de siempre para criticar una medida que lo único que pretende es aplicar el sentido común sobre un tema que preocupa a buena parte de los ciudadanos. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb