El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Pot ser el batle de Mahó el senador per a tota Menorca?

arg | 23 Desembre, 2007 12:26

Aquesta és una pregunta que es fan molts de ciutadellencs. Pot ser el batle de Mahó un senador que mirarà amb objectivitat els interessos de tots els menorquins? El tema no és si una persona que ha estat batle de Mahó pot ser senador o no, sinó que la qüestió és que el senador per Menorca sigui al mateix temps alcalde de Mahó. De fet, el candidat unitari de l’esquerra, Arturo Bagur, ja ha anunciat que, en el cas de ser elegit senador per Menorca, no renunciarà a l’alcaldia de Mahó i que, per tant, compaginarà els seus dos càrrecs. (Segueix)

Lo que nos cuesta Joana Barceló

arg | 16 Desembre, 2007 23:51

Los presupuestos del Consell insular han puesto negro sobre blanco la manera de entender la política que tienen los tres partidos de la izquierda que todavía gobiernan en el Consell. Unos presupuestos que reflejan un aumento de un 13’36% en los gastos de personal con respecto al año 2007 y un aumento de un 68’55% del coste de la enorme estructura política de consellers y directores insulares, que pasa a costar 1.860.161’33 €, 700.000 € más que en 2007. Una estructura que, en boca del conseller de Servicios Generales, Gabriel Subirats, ha funcionado muy bien. Y no cabe duda que ha funcionado muy bien, ha funcionado muy bien para los militantes y simpatizantes del PSOE, PSM y de los Verdes que han visto como son colocados en cargos de escasas competencias y con sueldos de más de 50.000 euros anuales. (Segueix)

No compraré tarjetas navideñas de UNICEF

arg | 14 Desembre, 2007 20:05

Un año más, UNICEF comienza a vender sus artículos navideños. Pero el dinero que recauda con esta acción no está solamente encaminado a ayudar a la infancia, tal y como se propugna, sino también a practicar abortos. Esta situación de degradación de esta entidad, que dice ayudar a la infancia y que, finalmente, lo que hace es eliminarla, todavía no es conocido en la medida adecuada por el gran público. (Segueix)

La Copa de S.M. la Reina de voleibol i la indiferència del Consell insular

arg | 14 Desembre, 2007 16:49

Hem conegut pels mitjans de comunicació que la Real Federació Espanyola de Voleibol ha ofert al CV Ciutadella l’organització de la Copa SM la Reina de voleibol femení. Aquest esdeveniment esportiu de primera magnitud suposarà que set equips d’arreu d’Espanya venguin a Menorca, així com també vuit equips juniors de diferents punts de la geografia nacional. Això implicarà que, entre esportistes, equips tècnics, directius, periodistes acreditats d’arreu d’Espanya i familiars i seguidors dels diferents equips, es concentraran a Ciutadella més de 700 persones el proper mes de febrer per participar d’aquest esdeveniment nacional de primer nivell. A tot açò hem d’afegir-hi el seguiment dels mitjans de comunicació nacionals i la retransmissió en directe de la final per la 2 de TVE. (Segueix)

El aborto también tritura a las mujeres

arg | 09 Desembre, 2007 19:53

Seguidamente reproduzco, por su interés, una carta pública que Pilar Gutiérrez, Directora de No Más Silencio España, dirige a Gaspar Llamazares y a cuantos defienden el infanticidio en el vientre de la madre. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb