El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Hipocresia i violència de gènere

arg | 24 Novembre, 2007 17:37

Aquests dies han vingut els diaris, les ràdios i les televisions plens d’articles i reportatges sobre violència de gènere, sobre casos ben prou esfereïdors de violència masclista i sempre amb una determinació ferma per lluitar en contra d’una de les pitjors lacres a la que ha de donar solució la nostra societat. (Segueix)

Menorca necessita un canvi urgent de política econòmica

arg | 22 Novembre, 2007 22:55

En aquests darrers mesos han anat apareixent notícies, pels mitjans de comunicació, que no fan sinó que confirmar la greu situació econòmica que està patint la nostra illa. Després de vuit anys de govern d’esquerres al Consell insular, a Menorca han saltat totes les alarmes davant la situació de retrocés econòmic que es comença a palpar pel carrer. Però, el més greu de tot és que no s’està fent res, per part de les administracions, per fer front a aquesta crisi que de forma irreversible està arribant. Ha estat una caiguda lenta i persistent en tots els indicadors i que només s’ha pogut amagar fins ara degut al bon comportament de la construcció, sector que ja no pot fer de locomotora de la nostra economia i que ja està donant senyals d’estancament. (Segueix)

Las incertidumbres del cambio climático

arg | 22 Novembre, 2007 00:38

John R. Christy, uno de los científicos que trabajan en el Panel Intergubernamental sobre Cambio Climático (IPCC) y director del Centro de Ciencias de la Tierra en la Universidad de Alabama, ha explicado en un artículo publicado en The Wall Street Journal (1 noviembre 2007), que las predicciones sobre el calentamiento de la Tierra y sus consecuencias son hipotéticas. Según este científico el mundo tiene otros problemas más ciertos y urgentes. (Segueix)

Las obsesiones de Juventudes Socialistas

arg | 16 Novembre, 2007 18:42

Hace una semana participé en un programa de debate en la Cadena SER para hablar sobre la Ley de Memoria Histórica. Era, en realidad, un cara a cara con Eduard Riudavets, diputado autonómico del PSM y fue, sin duda, un debate vivo y, en algunos momentos de fuerte tensión. Durante la aproximadamente una hora que duró el programa hice algunas afirmaciones que, parece ser, no gustaron al siempre atento secretario general de Juventudes Socialistas, David Moll. Según ha aparecido en la prensa, David Moll, acompañado de otros miembros de su formación a nivel autonómico y nacional, han convocado una rueda de prensa para criticar mis afirmaciones realizadas en la SER. (Segueix)

La inexistente política exterior de Zapatero

arg | 11 Novembre, 2007 23:34

La política internacional del gobierno Z hace aguas por todas partes. Nuestros aliados preferentes, Venezuela, Bolivia y Cuba se dedican a insultarnos y a criticar nuestras empresas. El último episodio ha sido en el Plenario de la Cumbre Iberoamericana donde diversos mandatarios se han dedicado a insultar a las empresas españolas, como es el caso del presidente de Nicaragua, Daniel Ortega, o al expresidente José María Aznar, como es el caso del venezolano Hugo Chávez(Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb