El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

El president Bush es nega a col·laborar amb programes d'avortament

arg | 28 Setembre, 2007 22:34

El Fons per a la Població de les Nacions Unides (UNFPA) veurà com se li ajusta, un any més, el seu pressupost que dedica al control de la població. I és que ja fa alguns dies, per sisè any consecutiu, el President George Bush ha invocat l'Esmena Kemp-Kasten per negar 34 milions de dòlars en fons d'Estats Units a l'esmentat organisme. D'aquesta manera, afortunadament, es veuran frenades les polítiques d'extensió de l'avortament, principalment a les zones d'Ibeoramèrica, que està duent a terme sense cap tipus d'escrúpol aquest organisme. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb