El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Els nombres del conseller Marc Pons

arg | 18 Setembre, 2007 21:06

L’altra dia, el conseller d’Ordenació del Territori del Consell insular de Menorca, Marc Pons, afirmava que la capacitat dels aparcaments de les platges del sud de Ciutadella està dimensionada en funció a la superfície d’arena que tenen les platges. Ell afirmava que cada persona necessita una mitja de 7 metres quadrats i que si es fa una mitja de 3 persones per vehicle, amb això ja tenim la capacitat màxima de cotxes que poden anar a aquella platja. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb